Artistieke villa voorzien van Sky-Frame schuifpuien

 • Home
 • $
 • Villa JM voorzien van Sky-Frame schuifpuien

Een gesloten buitenkant met van binnen de openheid van Sky-Frame kozijnen

 

Locatie

Noord-Brabant

Samenwerking

Powerhouse Company

Fotografie door

Sebastian van Damme

Kozijnsysteem

Sky-Frame

Projectleider

Edwin Melgers

Contact met ons?

Perfect View Sky-Frame productbrochure

Gratis Sky-Frame brochure

Meer gedetailleerde informatie over het Sky-Frame systeem? Vul je e-mailadres in en download direct de brochure!

N 's Werelds slankste kozijnen N 48 pagina's inspiratie


Sky Frame logo wit

De optimale binnen-buiten beleving

Het ontwerp maakt een naadloze overgang mogelijk tussen binnen- en buitenruimtes. Dit wordt versterkt door het gebruik van slanke aluminium schuifpuien, die de grenzen visueel en fysiek doen vervagen. Door Sky-Frame schuifpuien naar een binnenplaats toe te gebruiken wordt de aandacht gericht op het binnenste van de villa. Dit kan een gevoel van verbondenheid met de natuur creëren. Ook staat het systeem bekend om het doorlaten van overvloedig natuurlijk licht. Dit draagt niet alleen bij aan de esthetiek, maar bevordert ook een gezonde en energie-efficiënte leefomgeving. Bovendien zijn de schuifpuien van alle kanten te openen waardoor er voldoende mogelijkheid tot ventillatie is.

  De kwaliteit van Sky-Frame

  Het Sky-Frame systeem staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen die gebruik maken van slanke profielen en grote glazen oppervlakken. Dit zorgt voor een modern en esthetisch aantrekkelijk uiterlijk. Kijk bij dit project bijvoorbeeld naar het gebogen glas omlijst door de meest slanke profilering. Om dit op een kwalitatieve manier uit te voeren moet een kozijnsysteem flink doorontwikkelt en getest zijn. Denk hierbij aan inbraakveiligheid, isolatie en windlast. Sky-Frame is in staat om op al deze facetten hoog te scoren en zo maatwerk te leveren waar de meeste architecten van smullen. 

   Meer informatie?

   Wilt u meer informatie over het Sky-Frame schuifsysteem? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan hier.

   Terug naar alle projecten