Trots partner van Sky-Frame

Logo Sky-Frame

Sky-Frame

Met het Zwitserse Sky-Frame als officiële partner kan Perfect View Windows een ultra slank schuifsysteem aanbrengen in uw gevel. Met als slogan ‘a view not a window’ wordt niets te veel gezegd. Het rondom weggewerkte profiel, grote glasoppervlakken en stijlaanzichten van 20mm bieden een maximaal uitzicht.

Sky-Frame is een zeer slank aluminium schuifdeursysteem zonder kozijnen of brede stijlen, die het panorama verstoren. Sky-Frame geeft maximale doorkijk van vloer tot plafond en van muur tot muur. Het daarin verzonken frame met rails is behalve esthetisch ook zeer praktisch vanwege het ontbreken van drempels. Het enige wat u van Sky-Frame ziet, is de verticale 20 mm brede overlap tussen de twee schuifelementen. Sky-Frame kan van binnen buiten maken. Het rondom weggewerkte profiel is onzichtbaar bij een te openen stand, zelfs een open hoek behoort tot de mogelijkheden.

Sky-Frame schuifpuien met Zwitserse kwaliteit

Sky-Frame combineert enorme glasvakken met ruime openingen. De schuifelementen zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen, waarbij het aantal parallel geplaatste rails de maximale opening bepaalt. Sky-Frame past perfect in uw moderne woning en biedt u een minimale scheiding tussen binnen en buiten. De soepel te bedienen schuivende delen zijn bijna niet te onderscheiden van de vaste glasvakken. Een wand van glas met amper profiel maakt het een uitzicht in plaats van kozijn. Een minimalistische schuifpui van Sky-Frame is een Zwitsers product met een hoogwaardige uitstraling welke kwaliteit biedt. Natuurlijk licht krijgt de vrije hand zijn intreden te nemen binnen uw woning. Sky-Frame komt daarmee uw interieur ten goede.

Product brochure

Vul uw e-mailadres in en download direct de product brochure van Sky-Frame.


Wat u van ons kunt verwachten

Voor meer gedetailleerde informatie over ons proces en wat u van ons kunt verwachten, nodigen wij u uit om de bovenstaande tekst te lezen. Klik op de onderstaande knop om de volledige tekst te raadplegen en ontdek stap voor stap hoe wij u begeleiden, van het bespreken van uw plannen tot aan de oplevering van hoogwaardige producten en diensten.

Sky-Frame schuifpuien in uw woning?

Zo onzichtbaar als Sky-Frame zichzelf maakt, zo concreet zijn de hoge veiligheidseisen waaraan dit kwaliteitsproduct voldoet. Ook de isolatiewaarden van zowel het frame als de 30 mm dikke, dubbel beglaasde elementen zijn aangenaam gunstig. Een gecertificeert kwaliteitsproduct welke kan fungeren als blikvanger van iedere woning. Een esthetisch hoogwaardige glazen pui met de juiste isolatiewaarde is passend in deze tijd. Zo is Sky-Frame d.m.v. een vingerdruk te openen. Sky-Frame is met een afstandsbediening te openen. Bij deze geautomatiseerde oplossing wordt een aandrijftechnologie ingebouwd, waarmee de schuifpui snel en geruisloos geopend en gesloten kan worden.

Sky-Frame taatsdeur

Sky-Frame taatsdeur, een ware eye-catcher

Het taatsdeur systeem van Sky-Frame brengt net dat stukje finesse aan een deur. Het asymmetrische scharnierpunt biedt een creatieve uitstraling. Vandaag de dag is ‘taats’ een vriend van iedereen die staat voor ruimtelijke overgangen. Afgezien van design staat bij de Sky-Frame taatsdeur gebruikscomfort hoog in het vaandel. De grote ruit is door één druk op de knop in beweging te krijgen. Een elektrische meerpuntvergrendeling zorgt voor een optimale deurbediening en veiligheid.

Taatsdeur product brochure

Vul uw e-mailadres in en download direct de taatsdeur product brochure van Sky-Frame.