Stalen design deuren

Stalen design binnendeuren en buitendeuren

Het is al jarenlang een echte woontrend: stalen design binnendeuren. Deze deuren komen dan ook veelal voor in industriële en luxe inrichtingen. Design binnendeuren zijn toe te passen in uw woning of bedrijfspand op verschillende manieren, denk aan bijvoorbeeld scharnierdeuren, schuifdeuren en taatsdeuren. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat geen project hetzelfde is en dat over smaak niet te twisten valt. Daarom beschikken wij over een ruim assortiment aan stalen design binnendeuren en leveren wij enkel maatwerk onder ons eigen merk Sta-Bi. Zo beschikken wij altijd over een passende oplossing voor uw project.

Bij Perfect View Windows bieden wij de slankste stalen design deuren met een massief stalen profiel. Doordat de deuren worden gemaakt van massief staal zijn deze erg sterk, wat het mogelijk maakt om met een ultraslank profiel te werken. Dit voorziet de design deuren van een luxe uitstraling en het biedt zoveel mogelijk licht en zicht. Zowel in strakke, moderne en minimalistische interieurs staan ze uitstekend, maar ook in klassieke of excentrieke interieurs komen design deuren van staal goed tot zijn recht. Voor design buitendeuren werken wij samen met onze partner MHB, waardoor er deuren met uitstekende isolatiewaardes gemaakt kunnen worden.

Stalen buitenkozijnen op maat

Voorbeelden van onze stalen design deuren

Bent u op zoek naar stalen design deuren? Wij leveren zowel aan particulieren als architecten en aannemers. Benieuwd naar hoe zo’n deur er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje tussen onze projecten om een beeld te krijgen van onze producten. Onze stalen design binnendeuren en design buitendeuren zijn in allerlei varianten te verkrijgen. In onze showroom kunt u een kijkje nemen om een beter beeld te vormen. Maak hiervoor een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag met al uw vragen en bespreken de mogelijkheden, zodat we de geschikte stalen design deur vinden voor uw pand of project.

Waarom kiezen voor Perfect View Windows?

Perfect View Windows is een Gelders familiebedrijf met een eigen productieafdeling en werkt samen met gerenommeerde partners. Deze partners zijn de merken MHB en Sky-Frame, maar ook leveren wij maatwerk producten onder ons eigen merk Sta-Bi. De focus ligt bij ons op het leveren van de meest slanke design deuren en kozijnen in het hoogste segment. Onze producten staan garant voor een lange levensduur en hoge gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast leveren wij al onze producten op maat. Het hechte team zorgt voor enorme taakbewustzijn en laat ons altijd streven naar het hoogst haalbare, net als bij onze producten. Mogen wij u binnenkort helpen met uw stalen design deuren?