Stalen deuren met glas

Wat zijn stalen deuren met glas?

Stalen deuren met glas zijn deuren die gemaakt zijn van staal en glas. De deuren bestaan uit een stalen frame en glazen panelen die in het frame worden geplaatst. Stalen binnendeuren met glas, maar ook stalen buitendeuren, zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Denk hierbij aan taatsdeuren, schuifdeuren en dubbele deuren, maar er is nog veel meer mogelijk. Ze worden vaak gebruikt als scheiding tussen twee kamers of als deuren naar buitenruimtes zoals terrassen en balkons. Stalen deuren met glas bieden een moderne en industriële uitstraling en zijn daarom populair in eigentijdse interieurs.

De voordelen van stalen deuren met glas

Stalen deuren met glas zijn tegenwoordig erg in trek. Deze deuren zijn duurzaam, stevig, stijlvol en veelzijdig. Ze worden vaak gebruikt in moderne interieurs en bieden een industriële uitstraling aan elke ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten woningen en commerciële gebouwen. Stalen deuren met glas hebben verschillende voordelen. Hieronder leest u meer over de duurzaamheid, stevigheid, stijl en het design van deze deuren.

Favicon Perfect View

Duurzaamheid en stevigheid

Eén van de grootste voordelen van stalen deuren met glas is hun duurzaamheid en stevigheid. Het stalen frame is robuust en kan tegen een stootje, waardoor de deuren bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en intensief gebruik. Daarnaast zijn de glazen panelen van hoge kwaliteit en bestand tegen slijtage en krassen. Hierdoor blijven de deuren er lang mooi uitzien en hoeft u ze niet snel te vervangen. Bovendien zijn stalen deuren met glas bestand tegen allerlei weersomstandigheden en inbraakpogingen, waardoor ze een veilige keuze zijn voor residentiële en commerciële toepassingen. We voorzien de deuren standaard van SKG hang- en sluitwerk, wat zeer inbraakwerend werkt.

Favicon Perfect View

Stijl en design

Stalen deuren met glas bieden een moderne en industriële uitstraling. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten interieurs. Ze kunnen ook worden aangepast aan uw specifieke behoeften, bijvoorbeeld met verschillende soorten glas of kleuren profielen. Stalen deuren met glas voegen een gevoel van openheid en licht toe aan elke ruimte en bieden een unieke en aantrekkelijke uitstraling. Bij Perfect View Windows gebruiken we profielen van 6 mm dik met een aanzichtbreedte van slechts 20 tot 30 mm. Het gebruik van zulke slanke profielen zorgt voor extra veel lichtinval, een betere connectie tussen binnen en buiten en kan ruimtes groter laten lijken.

Scharnierdeuren

Taatsdeuren

Schuifdeuren

Soorten stalen deuren met glas

Stalen deuren met glas zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals taatsdeuren, schuifdeuren en dubbele deuren. Er kan naast helder glas, ook gekozen worden voor stalen deuren met matglas. Hieronder bespreken we de meest populaire opties.

Favicon Perfect View

Taatsdeuren

Stalen taatsdeuren zijn stalen deuren met glas die om een verticale as draaien, die zich in het midden van de deur bevindt. Ze hebben geen scharnieren of kozijnen, waardoor ze een naadloze en minimalistische uitstraling hebben. Het bijzondere aan deze deuren is daarnaast dat ze naar beide kanten geopend kunnen worden. Taatsdeuren zijn daarom ideaal voor grote ruimtes waarbij u de mogelijkheid wilt hebben om de deur naar beide kanten te openen. Ze worden ook vaak gebruikt als scheiding tussen twee ruimtes. Daarnaast geven ze een luxe uitstraling aan uw interieur.

Favicon Perfect View

Schuifdeuren

Stalen schuifdeuren zijn deuren die langs een rail bewegen. Dit type stalen deur met glas is ideaal voor kleinere ruimtes, omdat u geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel van de deur. Schuifdeuren zijn ook erg praktisch voor ruimtes waarbij u de deur niet volledig kunt openen, zoals bijvoorbeeld een inloopkast.

Favicon Perfect View

Dubbele deuren

Dubbele deuren zijn twee stalen deuren met glas die samen geopend kunnen worden. Dit type deur is geschikt voor grotere ruimtes en biedt een royale uitstraling. Dubbele deuren zijn ook handig voor ruimtes waarbij u snel een grote opening wilt maken, bijvoorbeeld bij een feestje of bij een doorgang naar de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Waarom stalen deuren met glas van Perfect View Windows?

Bij Perfect View Windows zijn we gespecialiseerd in stalen deuren met glas van het hoogste segment. Wij zijn een Gelders familiebedrijf met een eigen productieafdeling en werken samen met gerenommeerde partners. Deze partners zijn de merken MHB en Sky-Frame, maar wij leveren ook maatwerk producten, zoals de stalen binnendeuren met glas, onder ons eigen merk Sta-Bi. Hierdoor bieden wij een breed scala aan mogelijkheden.

Onze deuren zijn van de hoogste kwaliteit en worden op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Bovendien bieden we een uitstekende service en zorgen we voor montage op locatie. Of u nu op zoek bent naar taatsdeuren, schuifdeuren of dubbele deuren, wij hebben de perfecte stalen deuren met glas voor uw interieur. Onze deuren zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch, gebruiksvriendelijk en hebben een lange levensduur. Dus als u op zoek bent naar een moderne en stijlvolle oplossing voor uw interieur, kies dan voor stalen deuren met glas van Perfect View Windows. Mogen wij u binnenkort helpen bij uw project? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.