Dubbele stalen deuren

De slankste dubbele stalen deuren

In veel interieurs zien we het gebruik van stalen deuren terugkomen voor het creëren van een industriële en eigentijdse uitstraling. Het zijn eyecatchers in uw interieur, thuis en op kantoor. Vaak wordt er gekozen voor enkele stalen deuren. Wanneer u hiervoor de ruimte heeft, zien we echter ook veel de toepassing van een dubbele stalen deur. De dubbele deur is hierin een ruimtelijke oplossing voor iemand die houdt van een robuuste en stijlvolle uitstraling. In tegenstelling tot enkele stalen deuren creëren dubbele stalen deuren door het brede oppervlak een entree die de bezoeker zich erg welkom laat voelen. Door de slanke stalen profielen in combinatie met veel glas zorgt de deur voor een optimale lichtinval. Bij Perfect View Windows gebruiken we profielen van 6 mm dik met een aanzichtbreedte van slechts 20 tot 30 mm. Het gebruik van zulke slanke profielen zorgt voor extra veel lichtinval, een betere connectie tussen binnen en buiten en kan ruimtes veel groter laten lijken.

Naast een prachtige eyecatcher in uw ruimte zijn dubbele stalen binnendeuren ook een praktische oplossing. Deze deuren maken het mogelijk om ruimtes met elkaar te verbinden door het openzetten van beide deuren, maar ook de ruimtes te scheiden door de deuren te sluiten. U kunt kiezen uit verschillende dubbele stalen deuren, zoals schuifdeuren, scharnierdeuren, taatsdeuren en ensuite deuren.

Dubbele stalen binnendeuren

Voorbeelden van onze dubbele stalen deuren

Bent u op zoek naar een dubbele stalen deur? Bij Perfect View Windows bent u aan het juiste adres. Onze projecten geven u een beeld van de toepassing van onze producten. Hier vindt u zowel grote als kleine projecten, binnendeuren en buitendeuren en andere stalen kozijnen in woningen of bedrijfspanden. Bij het project stalen binnendeuren Amsterdam kunt u bijvoorbeeld zien hoe er gebruikt is gemaakt van dubbele stalen taatsdeuren. Ook kunt u terecht in onze showroom om een beter beeld te krijgen van onze producten. Hier kunt u een afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Zij beschikken over de kennis en het inzicht om u advies te geven over dubbele stalen deuren in uw woning of bedrijfsruimte. Tijdens deze afspraak vertellen zij u graag meer over de verschillende opties, onze werkwijze en kunnen zij een offerte voor u opstellen.

Favicon Perfect View

Dubbele scharnierdeuren

Stalen dubbele scharnierdeuren zijn al jaren een woontrend. Deze deuren worden ook wel kader deuren genoemd omdat ze hangen in een kader (kozijn). Dit kozijn zit bevestigd aan de wand of aan een bestaand kozijn. Hierdoor sluiten ze enorm goed af, wat het makkelijker maakt om de kou buiten of de warmte binnen te houden. Ten opzichte van een normale scharnierdeur is de werking van een stalen variant nagenoeg gelijk. Echter zijn dubbele stalen deuren veel sterker en minder aan slijtage onderhevig dan als ze van een ander materiaal, zoals hout of kunststof, gemaakt zouden worden.

Favicon Perfect View

Dubbele stalen taatsdeuren

Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een dubbele stalen taatsdeur. Een stalen taatsdeur is een dubbele draaiende deur die roteert op een verticale as en wordt ook wel pivotdeur genoemd. De taatsdeur scharniert in vloer en plafond. Dit verschilt van scharnierdeuren, waar de scharnieren aan de zijkant van de deur en de aangelegen wand zijn bevestigd. Deze deur heeft een bijzonder effect omdat deze met één duw zowel naar binnen als buiten geopend kan worden. Hierdoor geeft de dubbele stalen taatsdeur uw interieur een luxe en open uitstraling.

Favicon Perfect View

Dubbele stalen ensuite deuren

Een andere populaire dubbele stalen deur is de stalen ensuite deur. Dit is een dubbele schuifdeur die gebruikt wordt om twee aaneengesloten ruimtes met elkaar te verbinden. Deze worden veelal gebruikt tussen een woonkamer en eetkamer of tussen een slaapkamer en badkamer. Naast een zeer fraaie uitstraling, bieden de ensuite deuren het voordeel dat ze weinig ruimte in beslag nemen. Er is namelijk geen uitzwaai van de deuren de ruimte in. De dubbele stalen ensuite deuren kunnen in de muren geschoven worden of over een stalen wand met glas heen lopen.