gouden stalen deuren

Gouden stalen deuren

Bij stalen deuren denkt men meestal aan zwart staal. Gouden stalen deuren zijn dan ook niet de meest voorkomende keuze maar is zeker het overwegen waard. Onze stalen kozijnen worden meerlaags gepoedercoat en dit kan in iedere RAL kleur. Naast RAL kleuren bieden wij een breed scala aan alternatieven waaronder ook gouden stalen deuren.

Op maat gemaakte gouden deuren

 Zoals ieder systeem dat bij Perfect View Windows is te verkrijgen worden ook onze gouden stalen deuren op maat gemaakt. Iedere ruit, belijning of deurgreep kan naar wens worden uitgevoerd. Dit maakt iedere deur net zo uniek als de gouden coating. Naast goud kunnen wij met de anodic collectie ook brons, zilver of koper kleurige puien realiseren.

 

Meer voorbeelden van onze gouden stalen deuren

 De kozijnsystemen die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit, daarmee ook de oppervlaktebehandeling die wij toepassen. De oppervlaktebehandeling is meer dan een alleen een kleur. Het vormt een functionele beschermlaag die bestand is tegen alle weersomstandigheden. De kwaliteit zit hem in de kleurvastheid. Wij kunnen gouden stalen deuren monteren waarbij wij een zekere kleurvastheid kunnen garanderen. Bij voordelige behandelingen kunnen zonlicht, kou en regen de kleur doen wijzigen en daarmee het uiterlijk van uw stalen kozijn.

 Een Supranodic Gold kleur voldoet aan de kwaliteitseis Qualicoat 2 en is daarmee getest op kleurvastheid. In een land als Nederland kan het weer alle kanten op gedurende het jaar daardoor is het belangrijk te kiezen voor een goed beschermende oppervlaktebehandeling

Gouden ramen

Waarom kiezen voor Perfect View Windows?

 Onze hele werkwijze is opgebouwd met het streven om de beste kwaliteit te leveren. Dit doen wij met de producten die wij aanbieden maar ook het verloop van het traject moet on-point zijn. Vanaf de eerste aanvraag, het tekenwerk en de montage proberen wij de beste zorg voor onze klanten te bieden. Alleen als alles klopt mogen wij zeggen dat wij hoogwaardige stalen kozijnen leveren.