Stalen buitendeuren

Logo MHB

Stalen buitendeuren

De door MHB geproduceerde stalen buitendeuren zijn slank, sterk en geïsoleerd. Deze maatwerk deuren kunnen in verschillende stijlen gemaakt worden. Dit kan strak, gebruikmakend van veel glas of ontwerp je eigen lijnenspel en speel met het licht. De stalen deuren zijn te verkrijgen in verschillende deurtypes, welke allen wind-waterdicht en inbraakwerend zijn getest. De stalen buitendeuren worden voorzien van een meerpuntsluiting met SKG getest hang- en sluitwerk. De thermisch onderbroken profielen geproduceerd door MHB geven de stalen deuren een uitstekende isolatiewaarde.

Slanke stalen buitendeuren

Het massief stalen profiel zorgt voor stevigheid en biedt de mogelijkheid ultra slank te werken waardoor u veel natuurlijk licht binnenhaalt. Een stalen buitendeur wordt standaard aangeboden met 5 of meer sluitpunten. Dit is meer dan gemiddeld en zorgt daardoor voor een perfecte sluiting welke de inbraakgevoeligheid van de stalen deuren niet belemmerd. Voor een extra beveiliging kunnen er op een onzichtbare manier deurmagneetcontacten worden gemonteerd. Deze worden op een passende manier weggewerkt in het stalen profiel waardoor de deurstijlen niet breder worden. Deze deurmagneetcontacten kunnen worden aangesloten op elk alarmsysteem.

Stalen buitendeur verbrede sluitstijl
Favicon Perfect View

Volledig thermisch onderbroken

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

Inbraakwerend getest

Stalen buitendeuren SL30-ISO

Sterke stalen buitendeuren

De stalen buitendeuren worden opgebouwd uit massief stalen strippen en zijn volledig maatwerk. Iedere gewenste indeling is mogelijk en niets is standaard. Voor toegangsdeuren welke voorzien zijn van cilindersloten zijn deurtypes ontwikkelt. Elk deurtype biedt mogelijkheden, waar wij uitgaan van een minimalistische, veilige, stalen buitendeur. Door gebruik te maken van stalen aangelaste paumelles i.p.v. opschroefscharnieren draagt het stalen kozijn de deurvleugel uitstekend.

Deze stalen deuren zijn gemaakt voor een levensduur , dus sluiten wij aanlopen of verhangen van de deuren uit. Naast de uitstraling van onze producten is er vooral nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid. Iedere toepassing van onze stalen deuren heeft een functie welke samenhangt met de kwaliteit die wij leveren. Voor een goed geïsoleerde stalen deur welke uw tuin bij uw interieur betrekt biedt MHB in samenwerking met Perfect View Windows topkwaliteit.