Stalen kozijnen buiten

Logo MHB

Stalen kozijnen buiten

Met de stalen buitenkozijnen van MHB voegt u iets unieks toe aan uw woning. Deze profielen zijn voorzien van een koudebrugonderbreking waardoor deze uitstekend isoleren. Het massief stalen profiel maakt het sterk waardoor hierbij gewerkt kan worden met een ultra slanke belijning. Door deze slanke lijnen haalt u buiten naar binnen en andersom.

Stalen buitenpuien hebben een authentieke uitstraling welke ook niet misstaan in de moderne woning. Aangezien iedere stalen buitenpui voor u op maat wordt gemaakt kunt u deze naar wens indelen. Zo blijft de pui persoonlijk en passend bij uw woning.

Het glas i.c.m. de slanke, stalen profielen zorgt voor een verminderde scheiding tussen binnen en buiten. Stalen puien zijn daarom uitermate geschikt voor uw uitbouw of als achterpui naar uw terras toe.

Stalen buitendeuren MHB Perfect View Windows
Favicon Perfect View

Volledig thermisch onderbroken

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

Inbraakwerend getest

MHB stalen buitenpuien

Perfect View Windows staat voor kwaliteit en kan dit met producten van MHB bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van ultra slanke stalen buitenpuien. MHB combineert kwaliteit met design. Wij realiseren, in samenspraak met u, kwaliteitskozijnen met een high-end uitstraling. De stalen buitenpuien van MHB zijn een doordacht product welke een levensduur meegaan. Kortom een duurzaam product welke moet dienen als blikvanger van uw woning.

De stalen buitenpuien van MHB zijn inbraakwerend en wind- waterdicht getest. De stalen deuren en ramen worden ten alle tijden voorzien van SKG hang en sluitwerk. Daarnaast kunnen wij ‘s werelds slankste geïsoleerde profiel aanbieden. Door dit sterke stalen kozijnprofiel kunnen wij stalen buitenpuien aanbieden met deurhoogtes tot 3 meter. Hierdoor krijgt het slanke aanzicht extra volume.

Wij van Perfect View Windows bieden kwaliteit waarmee wij u graag kennis laten maken. In onze showroom in Bemmel staan verschillende stalen puien opgesteld waardoor u als klant de mogelijkheid heeft onze producten te ervaren.