Stalen kozijnen buiten

Logo MHB

Stalen buitenkozijnen op maat

Met de stalen buitenkozijnen van MHB voegt u iets unieks toe aan uw woning. De profielen zijn voorzien van een koudebrugonderbreking waardoor deze uitstekend isoleren. Het massief stalen profiel maakt de stalen kozijnen buiten sterk, waardoor hierbij gewerkt kan worden met een ultra slanke belijning. Door deze slanke lijnen haalt u buiten naar binnen en andersom. Onze profielen zijn opgebouwd uit 6mm dik massief stalen strippen welke garantie bieden voor een sterk kozijn. Deze hebben een aanzichtbreedte van slechts 20 à 30 mm, waarmee u veel lichtinval creëert. Als u naar buiten kijkt, zult u zich bijna niet bewust zijn van de aanwezigheid van het stalen buitenkozijn.

Stalen kozijnen buiten hebben een authentieke uitstraling welke ook niet misstaan in een moderne woning. Aangezien ieder kozijn voor u op maat wordt gemaakt, kunt u deze naar wens indelen. U kunt zelf het glas, de kleur van het profiel, de handgrepen en de afwerking bepalen. Zo blijven de ramen, deuren en wanden persoonlijk en passend bij uw woning. Het glas in combinatie met de slanke, stalen profielen zorgt voor een minmale scheiding tussen binnen en buiten. Stalen puien zijn daarom uitermate geschikt voor uw uitbouw of als achterpui naar uw terras toe.

 

MHB geïsoleerde stalen kozijnen buiten

Perfect View Windows staat voor kwaliteit en kan dit met producten van MHB bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van ultra slanke geïsoleerde stalen kozijnen voor buiten. MHB combineert kwaliteit met design. Wij realiseren, in samenspraak met u, kwaliteitskozijnen met een high-end uitstraling. De stalen buitenkozijnen van MHB zijn een doordacht product dat levenslang meegaat. Kortom, het is een duurzaam product welke moet dienen als blikvanger van uw woning.

 Wij kunnen ‘s werelds slankste geïsoleerde profielen aanbieden. Door het sterke, massieve stalen kozijnprofiel kunnen wij stalen buitenpuien aanbieden met deurhoogtes tot 3 meter. Hierdoor krijgt het slanke aanzicht extra volume. Wij van Perfect View Windows bieden kwaliteit waarmee wij u graag kennis laten maken. In onze showroom in Bemmel staan verschillende stalen puien opgesteld waardoor wij u als klant de mogelijkheid bieden onze producten te ervaren.

Stalen buitenkozijnen Amsterdam
Favicon Perfect View

Volledig thermisch onderbroken

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

Inbraakwerend getest

Deuren en ramen in uw stalen kozijnen buiten

De stalen buitenkozijnen zijn inbraakwerend en wind- waterdicht getest. De deuren en ramen worden ten alle tijden voorzien van SKG hang- en sluitwerk. Dankzij de ultra slanke profielen kunt extra van uw uitzicht genieten met stalen kozijnen voor buiten van Perfect View Windows. De uitstekende isolatiewaardes zorgen ervoor dat warmte binnen blijft en kou buiten. U kunt kiezen voor HR++ of HR+++ glas (dubbel of triple beglazing) en per raam kunnen we aangeven wat de U-waarde is. Wij maken de slankste volledig thermisch onderbroken stalen kozijnen voor uw project op maat.