Licht en ruimte in Schilde

 • Home
 • $
 • Licht en ruimte in Schilde

Een visie van minimalisme en licht

Locatie

Schilde (BE)

ontwerp door

Millau 

Fotografie door

Studio Vedette

Kozijnsysteem

MHB

Projectleider

Frank Evers

Contact met ons?

Innovatieve technologie en duurzame schoonheid

De MHB SL30-ISO kozijnen in dit project zijn niet alleen bewonderenswaardig vanwege hun visuele aantrekkingskracht, maar ook vanwege hun technologische voortreffelijkheid. Deze kozijnen bieden superieure thermische prestaties, wat essentieel is voor het behouden van een comfortabel binnenklimaat en het ondersteunen van een energiezuinig huis. De slanke, stalen profielen garanderen duurzaamheid en lange levensduur, terwijl ze esthetisch minimalisme niet in de weg staan.

Maximalisatie van natuurlijke lichtinval

Een kernaspect van dit project was het optimaliseren van natuurlijke lichtstromen door strategische plaatsing van de MHB SL30-ISO kozijnen. Deze aanpak heeft elke kamer in het huis getransformeerd tot een heldere, luchtige ruimte die niet alleen het welzijn van de bewoners verhoogt maar ook de algehele esthetiek van het huis verbetert. Natuurlijk licht speelt een onmisbare rol in het bevorderen van een gezonde en uitnodigende leefomgeving, wat in dit project in Schilde uitstekend tot uitdrukking komt.

  Tevredenheid en overstijgende resultaten

  De bewoners van dit moderne landhuis waren op zoek naar een manier om hun leefruimte te moderniseren terwijl ze de openheid en helderheid van het interieur behielden. Met de MHB SL30-ISO kozijnen hebben we een oplossing geboden die niet alleen aan deze behoeften voldoet, maar deze zelfs overtreft. Deze kozijnen harmoniëren prachtig met het minimalistische interieur en versterken de architecturale visie van een open, lichte en uitnodigende ruimte.

  Een nieuwe definitie van wonen

  Dit project in Schilde is een perfect voorbeeld van hoe zorgvuldig gekozen architecturale elementen zoals de MHB SL30-ISO kozijnen een fundamentele bijdrage kunnen leveren aan de esthetische en functionele kwaliteit van een woning. Met een design dat zowel tijdloos als innovatief is, biedt dit huis een frisse, moderne uitstraling die de dagelijkse leefervaring verrijkt, en bewijst het opnieuw dat onze producten niet alleen technisch superieur zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden die onmiskenbaar is.

  Gratis MHB productbrochure

  Gratis look & feel brochure

  Inspiratie opdoen? Vul je e-mailadres in en download direct onze look & feel brochure!

  N 's Werelds slankste kozijnen N 62 pagina's inspiratie


  MHB logo wit

  Terug naar alle projecten