Trots partner van MHB

Logo MHB

MHB

Perfect View Windows is al jaren trotse partner van MHB te Herveld. MHB is de specialist in het produceren van stalen kozijnen. Met het MHB SL30-ISO systeem hebben zij een ultra slank, massief staal kozijnsysteem ontwikkeld dat uitstekend isoleert. Met MHB SL30-ISO kozijnen heeft Perfect View Windows al menig gevel voorzien van een stalen blikvanger.

MHB produceert al jaren stalen kozijnen welke volledig thermisch worden onderbroken. Door gebruik te maken van massief stalen profilering kunnen hiermee aanzichtbreedtes van slechts 30mm worden gerealiseerd.

Het MHB SL30-ISO systeem is ontworpen voor maximale wind- en waterdichtheid volgens de strengste Europese normen. Het bezit verborgen afwateringskanalen en hoekrubbers zodat condensatie in de profielen uitgesloten is. De sterkte van massief stalen profielen, gemeten in buigweerstand, is ongeëvenaard. Waarbij staal zelfs drie sterker is dan aluminium.

Gratis MHB productbrochure

Gratis look & feel brochure

Inspiratie opdoen? Vul je e-mailadres in en download direct onze look & feel brochure!

N 's Werelds slankste kozijnen N 62 pagina's inspiratie Lees meer over dit Nederlandse design product


MHB logo wit
Stalen buitenkozijnen

Stalen buitenkozijnen

Geïsoleerde stalen buitenkozijnen waarmee je buiten naar binnen haalt en andersom.

Stalen buitendeuren

Stalen buitendeuren

Geïsoleerde stalen buitendeuren met zeer slanke, massieve profielen.

Stalen ramen

Stalen ramen

Geïsoleerde stalen ramen die zorgen voor een grote hoeveelheid lichtinval.

Het MHB profiel

De combinatie van massief staal met vlijmscherpe contouren, maakt het MHB profiel het slankste staalprofiel op de markt. Zeker ook bij hoge ramen en deuren. Het zorgt tevens voor maximale toetreding van daglicht en u haalt hiermee buiten naar binnen. MHB SL30-ISO heeft uitstekende thermische isolatie eigenschappen en kan zowel worden voorzien van dubbel of triple beglazing. De thermische onderbreking met een dikte van slechts 3mm minimaliseert het warmteverliesoppervlak.

Het MHB SL30-ISO profiel is getest en goedgekeurd volgens de Europese NEN-EN 10077-1 en NEN-EN 10077-2 ISO-normen.

MHB profieldoorsnede
MHB SL30-ISO profiel systeem