Klassieke stalen kozijnen binnen een monumentaal pand

Een nieuw blik op een monumentaal pand

In het hart van Den Bosch heeft een monumentaal pand een opmerkelijke transformatie ondergaan. In samenwerking met Buro Koek is een project gerealiseerd dat de klassieke schoonheid van historische architectuur combineert met de isolatiewaarden en het comfort van nu. Dit project, gekenmerkt door zijn witte MHB kozijnen in het Classic-ISO profiel, is een toonbeeld van hoe moderne renovatietechnieken monumentale panden nieuw leven kunnen inblazen.

Locatie

Noord-Brabant

ontwerp door

Buro Koek

Fotografie door

Stijn Poelstra

Kozijnsysteem

MHB

Projectleider

Frank Evers

Contact met ons?

Product brochure

Vul uw e-mailadres in en download direct de product brochure van MHB


Een klassieke uitstraling met moderne prestaties

Het herplaatste glas in lood is een ander opvallend kenmerk van dit project. Het weerspiegelt de klassieke uitstraling van het pand, terwijl de isolatiewaarden van nu worden gehandhaafd. Dit samenspel tussen oud en nieuw wordt verder versterkt door de schopplaten (sandwichpanelen) onderaan de pui, die herinneren aan de jaren ’30 en tegelijkertijd bijdragen aan de energie-efficiëntie van het gebouw.

  Warmte en gezelligheid van binnen

  Ondanks de moderne aanpassingen, is het interieur van het pand een bron van gezelligheid en warmte gebleven. De moderne inrichting, gecombineerd met de historische elementen, creëert een sfeer die zowel uitnodigend als indrukwekkend is.

  Dit project illustreert de mogelijkheid om historische architectuur te behouden en tegelijkertijd te voldoen aan de eisen van het hedendaagse wonen, waardoor een tijdloze schoonheid wordt gecreëerd die generaties lang zal blijven inspireren.

   

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie over MHB kozijnen? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan hier.

  Terug naar alle projecten