Witte stalen deuren

De slankste stalen witte deuren en kozijnen

Stalen deuren worden vaak in het zwart geleverd, maar dit is natuurlijk niet de enige kleur waarin ze mooi in uw interieur kunnen staan. De zwarte variant geeft veelal een meer industriële uitstraling aan uw pand, maar witte stalen deuren bieden een lichte, luchtige en klassieke uitstraling. Daarnaast kan een witte pui, schuifdeur, of ander type deur soms beter aansluiten bij bestaande witte kozijnen in een pand. Dit kan voor u een oplossing zijn als u niet al uw kozijnen wilt vervangen, maar bijvoorbeeld wel een aanbouw wilt plaatsen met de slankste stalen deuren.

In de markt zult u veel verschillende soorten stalen deuren vinden. Ook van andere materialen zoals hout, kunststof en aluminium worden witte deuren met glas gemaakt om een soortgelijke uitstraling te creëren. Dit levert echter veel verschillen in kwaliteit, materiaal en profielbreedte op. Perfect View Windows levert massief stalen profielen waarvan de slankste stalen witte deuren gemaakt worden. Hierdoor is de deur erg sterk en kan er gewerkt worden met een ultraslank profiel. Dit biedt niet alleen veel licht en zicht, maar geeft het geheel ook een luxe uitstraling.

Verschillende soorten witte stalen deuren

Witte deuren zijn er in allerlei soorten en maten. Wij leveren stalen binnendeuren in wit, maar ook witte stalen buitendeuren. Alle deuren worden op maat gemaakt en u kunt zelf de indeling bepalen. Ook kunnen de deuren op verschillende manieren worden geopend. Zo behoren schuifdeuren, taatsdeuren, scharnierdeuren en zelfs harmonicadeuren tot de mogelijkheden.

Favicon Perfect View

Witte taatsdeuren

Een witte taatsdeur biedt een prachtige verbinding tussen twee ruimtes. De scharnieren worden enkel op de vloer en het plafond bevestigd, waardoor er geen kozijnframe nodig is. Daarom ogen deze stalen taatsdeuren extra slank. Het bijzondere van deze deuren is dat ze zowel naar binnen als buiten draaien. Met een simpele duw tegen de deur gaat deze al open en dankzij het softclose systeem sluit hij weer netjes achter u.

Favicon Perfect View

Witte stalen buitendeuren

Een witte stalen buitendeur staat ideaal in uw serre, aanbouw of bij uw andere witte stalen buitenkozijnen. Dankzij het massief stalen profiel ontstaat er een erg stevige deur die tevens ultra slank is. Ze hebben uitstekende isolatiewaardes en worden standaard van 5 of meer sluitpunten voorzien. Hierdoor zijn ze zeer inbraakveilig en goed geïsoleerd.

Witte stalen buitenkozijnen Eindhoven

Waarom kiezen voor Perfect View Windows?

Perfect View Windows is een familiebedrijf met een eigen productieafdeling en gerenommeerde partners. Deze partners zijn de merken MHB en Sky-Frame, maar wij leveren ook maatwerk producten onder ons eigen merk Sta-Bi. Wij leveren de slankste massief stalen witte deuren en kozijnen. De gebruikte profielen zijn uit 6 mm dik massief staal gemaakt en hebben een aanzichtbreedte van maar 20 à 30 mm. Door het massieve staal zijn ze erg stevig. Al onze deuren zijn zowel inbraakwerend als wind- en waterdicht. De stalen buitendeuren hebben een meerpuntssluiting met 5 of meer sluitpunten en zijn voorzien van SKG getest hang- en sluitwerk. Dankzij de thermisch onderbroken profielen hebben de stalen deuren uitstekende isolatiewaardes. Daarnaast bieden de witte stalen deuren een goede geluidswerende werking. Een lange levensduur en hoge gebruiksvriendelijkheid van onze producten staat bij ons voorop!

Voorbeelden van onze witte stalen deuren

Bent u op zoek naar een geïsoleerde witte stalen deur voor uw serre, aanbouw, pui of een witte stalen binnendeur? Wij leveren zowel aan particulieren als architecten en aannemers. Benieuwd naar hoe zo’n deur er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje tussen onze projecten om een beeld te krijgen van onze producten. Bij dit project in Overveen vindt u bijvoorbeeld mooie witte stalen tuindeuren. Bij het Witte Dorp in Eindhoven hebben we witte stalen kozijnen en deuren mogen plaatsen. Als u een nog beter beeld wilt krijgen van onze producten, kunt u een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Hier staan onze verkoopadviseurs klaar om u te helpen bij al uw vragen. Zij kunnen u adviseren over de geschikte deuren voor uw pand of project. Dan kunnen zij u ook meer vertellen over de verschillende mogelijkheden voor afwerkingen, hoe onze werkwijze verloopt en kunnen zij een offerte opstellen. Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn voor uw witte stalen deuren!