Stalen deuren

Stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren

De slankste, massief stalen binnendeuren met hoogwaardige afwerking.

Stalen buitendeuren

Stalen buitendeuren

Geïsoleerde stalen buitendeuren met zeer slanke, massieve profielen.

Slanke schuifpuien

Slanke schuifpuien

Minimalistisch Zwitsers schuifpuisysteem volledig weggewerkt in het bouwkundige.

Stalen deuren

Bekijk ieder woonprogramma en er is geen ontkomen aan: stalen deuren. Althans, zo worden ze vaak aangeduid. Dikwijls zijn het geen echte stalen deuren. Het gaat men vaak meer om de uitstraling van een glazen deur met zwarte omlijsting en slanke profielen, dan dat het echt een deur van staal moet te zijn. Deze uitstraling is al te realiseren met een aluminium, kunststof of zelfs houten deur. Een leek zal het verschil van afstand niet zien. Een kenner herkent de slanke profilering van stalen deuren.

De meeste particuliere klanten zijn niet bekend met de verschillen in materiaal, laat staan het verschil in profiel. Wij bieden met een massief stalen profiel de slankste stalen deuren. Het massieve staal maakt de deur sterk, waardoor er gewerkt kan worden met een ultra slanke belijning. Hiermee creërt u een echte stalen design deur.

Stalen deuren op maat

Al onze stalen deuren worden op maat voor u gemaakt. Niets is standaard, iedere deur is uniek. Wij bieden u de ruimte om de deuren naar wens in te delen. Natuurlijk hebben wij voorbeelden van deurtypes waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er te kiezen uit openslaande deuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Het hangt af van de ruimte welk type het meest geschikt is en hoe deze stalen deur op maat het beste tot zijn recht komt. Vaak wordt er een combinatie van een deur met kozijn geplaatst.

Ook als je kijkt naar de kleur en glasverdeling is zo goed als alles mogelijk. Populair zijn de zwarte stalen deuren, maar ook witte deuren en andere kleuren zoals goud behoren tot de mogelijkheden. De klant bepaalt hoe de deur zal worden onderverdeeld. Ook hiervoor bieden wij voorbeelden. Populaire stalen deuren op maat zijn de slotkastdeuren. De deurkrukken en een eventueel slot worden opgevangen in een zogeheten slotkast. Dit deurtype geeft een klassieke look. Voor een stalen deur met glas kan ook gekozen worden voor een variant met matglas.

Veel toegepast is ook de stalen deur met magneetsluiting. Deze magneet maakt het openen en sluiten van de deur kinderlijk eenvoudig. Hierbij wordt een aangelaste greep in de kleur van de pui toegepast. De vorm van deze greep wordt volledig bepaald door de klant. Natuurlijk kunnen wij u voorzien van advies, wij denken graag zoveel mogelijk met u mee.

 

Soorten deuren van staal

Deuren zijn er in allerlei soorten en maten. Wij staan met name bekend om het leveren van stalen deuren voor zowel binnen als buiten. Wij kunnen u verzekeren dat de deur op maat gemaakt wordt en u zelf de indeling kunt bepalen. Ook kunnen de deuren op verschillende manieren worden geopend. Zo behoren schuifdeuren, taatsdeuren, draaideuren en zelfs harmonicadeuren tot de mogelijkheden.

Favicon Perfect View

Luxe binnen- en buitendeuren

Wij zijn uniek in ons aanbod, aangezien wij naast stalen deuren voor binnen ook volledig geïsoleerde buitendeuren kunnen aanbieden. De profilering hiervan is identiek aan elkaar en de isolatiewaardes van stalen buitendeuren zijn meer dan uitstekend te noemen. Dit heeft vooral te maken met de thermische onderbreking binnen de profilering. Deze bestaat uit een kunststof geharde vezel die geleiding van binnen naar buiten onmogelijk maakt. Deze techniek is naast isolerend ook een ijzersterke oplossing, waardoor er nog steeds ultra slank gewerkt kan worden. Een stalen deur is voor iedere woonruimte een geschikte oplossing.

Favicon Perfect View

Stalen schuifdeuren

Een stalen schuifdeur is de meest ruimtebesparende oplossing voor het scheiden van ruimtes. Indien gewenst, kun je zelfs de deuren volledig in de muur laten verdwijnen. Zonde natuurlijk van zo’n slanke schuifdeur, vandaar dat men er vaak voor kiest om een schuivend deel voor de muur te laten schuiven. Een stalen schuifdeur hangt enkel aan het railsysteem aan de bovenzijde. Dit railsysteem kan zowel inwendig als uitwendig netjes worden weggewerkt. Om de deur nog gebruiksvriendelijker te maken, wordt er een soft-close systeem op onze deuren toegepast. Dit zorgt ervoor dat ze altijd geleidelijk openen en sluiten.

Favicon Perfect View

Scharnierdeuren van staal

Een scharnierdeur zegt iets over de wijze waarop deuren geopend kunnen worden. Een stalen scharnierdeur draait naar binnen of naar buiten en sluit tegen het kozijnprofiel aan. Aangezien onze deuren zijn opgebouwd uit massief staal, maken wij gebruik van aangelaste paumelles. Deze stalen scharnieren worden zowel aan het kozijn als de deur gelast. Deze zijn veel sterker dan een opschroefscharnier, waardoor ze met gemak het gewicht van de deuren dragen zonder dat deze aanlopen. Afhankelijk van de draairichting wordt bepaald aan welke zijde deze paumelles zichtbaar zijn.

Favicon Perfect View

Stalen taatsdeuren

Een stalen taatsdeur staat voor gebruiksgemak. Taatsdeuren worden meestal gebruikt als scheiding tussen veelgebruikte ruimtes. De deuren kunnen beide richtingen open draaien en kunnen open blijven staan op 90 graden. Een eenvoudige duw is genoeg om een taatsdeur te openen, waarna deze vanzelf sluit. Stalen taatsdeuren worden direct gemonteerd in vloer en plafond waardoor er geen kozijn nodig is. Hierdoor blijven de muurzijdes vrij van profielen.

Favicon Perfect View

Dubbele stalen deuren

Er zijn verschillende dubbele stalen deuren mogelijk. Denk hierbij aan schuifdeuren, scharnierdeuren, taatsdeuren en ensuite deuren. Een ensuite deur is een dubbele schuifdeur waarmee twee aaneengesloten ruimtes verbonden kunnen worden. Deze deuren bieden een transparante scheiding tussen twee wonruimtes en nemen amper ruimte in beslag. Vaak worden deze stalen deuren in een muur geschoven, maar er kan ook gekozen worden om ze voor een stalen wand met glas heen te laten schuiven.

Favicon Perfect View

Harmonicadeuren

Een harmonicadeur wordt ook wel een vouwdeur of vouwpui genoemd. Deze stalen deur valt als een soort harmonica in elkaar en bestaat uit een aantal vouwende panelen die in een schuifrail zitten. De panelen worden helemaal naar één kant uitgeschoven, waardoor de totale breedte van de deuropening benut kan worden. Daarnaast zal de pui altijd voorzien worden van een loopdeur, zodat u niet altijd de gehele vouwpui hoeft te openen om naar buiten te kunnen. Een harmonicadeur biedt veel licht en lucht in uw huis.