Stalen buitenpuien

Met de stalen buitenpuien van Perfect View Windows haalt u binnen naar buiten. Als leverancier van de slankste stalen buitenpuien op de markt begrijpen wij waar een stalen buitenpui aan moet voldoen. Dankzij ons massief stalen profiel kan er ultra slank gewerkt worden. Hiermee bieden wij de meest verfijnde maatwerkoplossingen.

Geïsoleerde puien

Wij streven naar producten die kwalitatief net zo goed zijn als mooi. Onze stalen buitenpuien zijn dan ook voorzien van een koudebrugonderbreking waardoor deze uitstekend isoleren. Daarnaast worden onze stalen buitenpuien standaard geleverd met HR++ isolatieglas. Deze combinatie zorgt ervoor dat inwendige corrosie onmogelijk is. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van een buitenbeleving met een optimaal binnenklimaat.

Deze stalen buitenpuien van MHB vormen, dankzij de ultra slanke belijning een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Met aanzichtbreedtes van slechts 30mm creëert u een ware binnen-buiten beleving. Esthetica, comfort en efficiëntie zijn essentieel en onze geïsoleerde puien bieden dit in overvloed.

Op maat gemaakte zwarte stalen puien

Bij Perfect View Windows nemen wij de tijd om uw visie volledig te begrijpen en te verwezenlijken. Onze op maat gemaakte stalen puien hebben een authentieke uitstraling welke past binnen elk interieur. Doordat al onze stalen kozijnen voor u op maat worden gemaakt, kunt u deze volledig naar wens indelen. Hierdoor blijft uw stalen buitenpui uniek.

Zo staat ons team van vakmensen klaar om u te begeleiden van ontwerp tot realisatie. Onze verkoop adviseurs zullen samen met u opzoek gaan naar de beste oplossing voor uw situatie. Hierdoor worden er alleen stalen puien gerealiseerd welke volledig voldoen aan al uw wensen.

slanke schuifpuien

Een design buitenpui van Perfect View Windows

Bij Perfect View Windows gaat het creëren van een design buitenpui verder dan alleen het fysieke product. Vanaf het allereerste ontwerp tot aan de vakkundige installatie, streven wij naar het hoogst haalbare gedurende het traject. Ons team begeleidt u het gehele proces en streven naar korte lijnen. De hoogwaardige uitstraling van een design buitenpui zorgt voor integratie met uw architectuur. Daarnaast zijn onze garanties inherent aan onze producten.

Onze klant wenst een pui op maat. De buitenpui moet een statement zijn van stijl, duurzaamheid en expertise. Bij Perfect View Windows begrijpen wij deze zoektocht. Daarom zetten wij ons in om uw verwachtingen waar te maken. Met een stalen buitenpui van Perfect View Windows voegt u een blikvanger toe aan uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Moet ik bepaalde vergunningen aanvragen voordat ik een stalen buitenpui kan laten installeren?

Afhankelijk van de situatie is het altijd aan te raden om informatie te winnen bij de aangesloten gemeente. Deze kunnen u meer vertellen over u bouwtraject. Het verschilt namelijk per gemeente en per woning of er bepaalde vergunningen nodig zijn. Een dergelijke bouwvergunning kan bij de aangesloten gemeente worden aangevraagd waarbij de details van onze kozijnen al kunnen worden aangeleverd.

Wat is de garantie op de stalen buitenpui en het installatiewerk?

Bij een massief stalen buitenpui van Perfect View Windows krijgt u over het algemeen meerdere garanties. Vanwege de samenstelling van het profielsysteem en de thermische onderbreking geven wij bijvoorbeeld garantie op de constructie, de coating van de kozijnen, kitwerkzaamheden, hang- en sluitwerk & het glas. Wel belangrijk om bij te vermelden is dat dit per organisatie natuurlijk verschilt. Het is dan ook raadzaam de offerte altijd goed door te lezen of dit eventueel na te vragen. Zo weet u waar u aan toe bent.

Hoelang duurt het om een stalen buitenpui te laten installeren?

De duur van montage is sterk afhankelijk per project. Denk hierbij aan het aantal kozijnen, de afmetingen en het aantal beweegbare delen. Daarnaast speelt de glasverdeling een rol en op welke verdieping de kozijnen geplaatst dienen te worden. Een gemiddelde stalen buitenpui van ongeveer 4 meter breed bij 3 meter hoog, bestaande uit een dubbele deur met vaste zijlichten, zonder al te veel glasvakken, kan vaak wel binnen een dag worden gemonteerd.

Hoe onderhoud je een stalen buitenpui?

Onze stalen buitenpuien zijn uitgevoerd in gepoedercoat massief staal. Om de poedercoating niet te beschadigen adviseren wij om de stalenpui alleen af te nemen met een vochtige doek. Gebruik hiervoor dus geen schoonmaakmiddelen. Hanteer een zachte doek en ga niet te werk met een schuurspons of andere harde materialen. Op deze wijze blijft de pui stofvrij en de poedercoating intact.