Elegantie en transparantie in Kontich

  • Home
  • $
  • Stalen deuren Kontich

Contrast en harmonie

In het charmante Kontich is een verbluffend project gerealiseerd dat de essentie van modern wonen met een open ontwerp herdefinieert. Dit huis kenmerkt zich door de stijlvolle integratie van stalen deuren, die niet alleen functioneel zijn maar ook dienen als kunstwerken. Het opvallende contrast tussen de strak witte muren en de zwart stalen profiellijnen benadrukt de slanke, elegante vorm van de deuren en versterkt de visuele dynamiek van de ruimte.

Maatwerk en innovatief design

Elke deur in dit project is het resultaat van nauwkeurig maatwerk, waarbij de glasverdeling specifiek is aangepast aan de wensen van de klant. Dit aangepaste ontwerp wordt voortgezet binnen het interieur, waar Sta-Bi deuren met een gelijkaardige esthetiek zijn geplaatst, waardoor een consistente stijl door het gehele huis loopt. De strakke lijnen en de aangepaste configuraties van de deuren weerspiegelen een perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit.

Locatie

Kontich (BE)

Kozijnsysteem

MHB

Projectleider

Pim van Pomp

Contact met ons?

Naadloze integratie en subtiele details

In de aanbouw van het huis zijn drie puien geïnstalleerd die alle te openen zijn, hoewel dit bij het middelste kozijn nauwelijks zichtbaar is. Deze tuindeuren zijn ontworpen om enkel van binnenuit afsluitbaar te zijn, waardoor de buitenzijde een strak en ‘clean’ uiterlijk behoudt zonder zichtbare krukstellen. Deze ontwerpkeuze maakt het mogelijk om te werken met een ultra slanke sluitstijl, die bijna niet te onderscheiden is van een vast kozijn, en draagt bij aan de minimalistische uitstraling van de woning.

Functionele elegantie en optimale lichtinval

De strategische plaatsing van de stalen deuren maximaliseert de natuurlijke lichtinval en verbetert het thermisch comfort binnen de woning. De combinatie van duurzaamheid, veiligheid en esthetiek maakt deze deuren niet alleen een praktische keuze maar ook een statement van design. De bewoners van dit huis in Kontich kunnen genieten van een prachtige verbinding met hun buitenruimte, terwijl de moderne stalen deuren de natuurlijke schoonheid van de omgeving omarmen.

Een nieuwe definitie van luxe en comfort

Dit project in Kontich illustreert hoe geavanceerde architecturale oplossingen zoals de MHB stalen deuren kunnen bijdragen aan een luxueuze, comfortabele woonervaring. Het is een perfect voorbeeld van de expertise van Perfect View Windows in het leveren van oplossingen die zowel esthetisch bevredigend zijn als voldoen aan de hoogste eisen van comfort en energie-efficiëntie. Deze stalen deuren zijn meer dan alleen een toegangspunt; ze zijn een cruciaal element dat openheid en licht viert, elke dag weer.

Gratis MHB productbrochure

Gratis look & feel brochure

Inspiratie opdoen? Vul je e-mailadres in en download direct onze look & feel brochure!

N 's Werelds slankste kozijnen N 62 pagina's inspiratie Lees meer over dit Nederlandse design product


MHB logo wit

Terug naar alle projecten