Glazen vouwwand

Een van de hoogstandjes binnen ons aanbod zijn de glazen vouwwanden van MHB. Deze harmonicaconstructie is de ideale toevoeging aan uw veranda, balkon of terras. Met onze expertise en ervaring bieden wij u een unieke glazen vouwwand die de binnen-buiten beleving optimaliseert. Breng buiten volledig uw kamer in met deze slanke glazen vouwwand.

Voor veranda, balkon of terras

Een glazen vouwwand komt het beste tot zijn recht aan de kant van uw balkon, veranda of terras. Aangezien dit de plaatsen zijn met het beste uitzicht.  De minimale profilering brengt amper beperking op uw zichtveld. Deze grote lichtdoorlaatbaarheid zorgt mede voor een frisse blik op uw interieur. De mogelijkheid om de vouwpui volledig te openen laat uw terras samenkomen uw woonkamer of keuken.

Glazen vouwwanden kunnen misschien wel voor de groots mogelijke openingen zorgen in uw gevel. De te openen panelen kunnen in harmonicavorm tegen elkaar aan worden gevouwen. Een vouwpui van MHB opent altijd naar buiten toe en kan wel tot 5m open. Op zomerse dagen natuurlijk een verrijking voor uw woning en desalniettemin handig met een feestje. Uw terras was nooit eerder zo toegankelijk.

Onze projecten

Ontdek onze eerder gerealiseerde projecten met glazen vouwwanden. Bij Perfect View Windows hebben wij al vele woningen voorzien van deze stijlvolle harmonicapuien. Laat u inspireren door de diverse toepassingen en ontdek hoe onze vouwwanden elke ruimte transformeren. Zie hiervoor onderstaande projecten uitgelicht.

Stalen harmonicadeur Amsterdam

Stalen harmonicapui Rotterdam

 

Op maat gemaakt

Iedere pui is uniek, zo ook onze glazen vouwwanden. Deze worden exact op maat voor u gemaakt. Uw wensen worden vertaald naar een uniek ontwerp dat perfect past bij uw woning en leefstijl. De focus om gezamenlijk de vouwpui te ontwerpen staat hoog in het vaandel.  

Vraag een offerte aan 

Wij ondersteunen u gedurende het gehele proces van ontwerp tot installatie. Ons team begeleidt u stap voor stap en zorgt ervoor dat uw visie werkelijkheid wordt. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe eenvoudig het is om uw buitenruimte naar een hoger niveau te tillen. Bovendien bieden wij uitstekende garantievoorwaarden, zodat u met een gerust hart van uw glazen vouwwand kunt genieten.