Een lichtstraat in uw uitbouw

Logo Sta-Bi

Uitbouw met lichtstraat

Een uitbouw is de perfecte manier om meer ruimte in uw huis te creëren. Maar dit kan soms ten koste gaan van de natuurlijke lichtinval, behalve als u kiest voor een serre. Gelukkig is er een oplossing zonder dat u een serre hoeft te plaatsen: een lichtstraat in uw uitbouw. Een lichtstraat is eigenlijk niets meer dan een glazen constructie in uw dak. Hierdoor komt er meer natuurlijk licht uw woning binnen. Dit zorgt niet alleen voor meer daglicht, maar ook voor een ruimtelijker gevoel en een betere connectie tussen binnen en buiten. Een lichtstraat kan worden geplaatst in zowel een plat als een hellend dak. Dit maakt het een populaire keuze bij zowel moderne als traditionele woningen.

Meer natuurlijke lichtinval

Een lichtstraat zorgt voor meer natuurlijke lichtinval in uw uitbouw. Hierdoor kunt u overdag genieten van meer daglicht en heeft u minder kunstlicht nodig. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bovendien draagt daglicht bij aan uw welzijn en vermindert het stress en vermoeidheid. We gebruiken hoge kwaliteit glas en zeer slanke stalen profielen met een aanzichtbreedte van slechts 30 mm. Hierdoor komt er zoveel mogelijk licht binnen door de lichtstraat in uw aanbouw. Het glas zal aan het binnenblad gelaagd zijn en aan het buitenblad gehard. Dit doen we omdat een liggende ruit meer te verduren krijgt qua weersomstandigheden dan een staande ruit. Dit geharde buitenblad zorgt voor meer stabiliteit en sterkte van de ruit.

Lichtstraat uitbouw
Uitbouw met lichtstraat

 

Wat zijn de voordelen van een lichtstraat in een uitbouw?

Een lichtstraat in uw uitbouw biedt tal van voordelen. Ten eerste zorgt het voor meer lichtinval, zoals hierboven al benoemd. Dit betekent ook dat u minder kunstmatige verlichting nodig heeft. Hieronder vindt u nog twee andere belangrijke voordelen.

Favicon Perfect View

Meerwaarde aan uw woning

Een aanbouw met lichtstraat geeft uw woning een ruimer en meer open gevoel. Door de extra lichtinval voelt de ruimte minder gesloten en benauwd aan. Bovendien kan een lichtstraat een mooi designelement zijn in uw uitbouw, waardoor deze er nog fraaier uit gaat zien. Een lichtstraat kan de waarde van uw woning verhogen. Het zorgt voor een moderne en luxe uitstraling, wat potentiële kopers zeker zullen waarderen.

Favicon Perfect View

Energiebesparing

Door een lichtstraat in uw uitbouw te plaatsten krijgt u meer daglicht binnen en heeft u minder kunstlicht nodig. Dit scheelt niet alleen energiekosten, maar draagt ook bij aan een beter milieu. De profielen zijn voorzien van een koudebrugonderbreking, wat een verbeterde isolatie biedt. Wij gebruiken bovendien warmtewerend isolatieglas.

Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

In lijn met de stalen kozijnen

Stalen lichtstraat uitbouw

Op maat gemaakte lichtstraat in uw aanbouw

Een lichtstraat moet perfect aansluiten bij uw uitbouw. Daarom biedt Perfect View Windows stalen lichtstraten op maat. Hierdoor kijken wij in samenspraak met de klant naar de wensen. Wij leveren verantwoordelijke producten, maar denken graag met u mee om te maken wat u voor ogen heeft.

Hierdoor sluit uw lichtstraat naadloos aan bij uw uitbouw en krijgt uw woning de uitstraling die het verdient. Staal heeft namelijk een moderne en industriële uitstraling en is daarmee perfect voor wie houdt van een minimalistisch design. Staal is een duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast is het onderhoudsarm en heeft het een lange levensduur.

Waarom een stalen lichtstraat van Perfect View Windows?

Bij Perfect View Windows vinden wij het belangrijk dat uw lichtstraat perfect bij uw aanbouw past. Daarom bieden wij op maat gemaakte stalen lichtstraten. Staal is een materiaal dat goed past bij moderne woningen, maar ook bij traditionele woningen kan het een mooie toevoeging zijn. Wij werken met hoogwaardige materialen en leveren vakmanschap op maat. Onze stalen lichtstraten zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor u er jarenlang van kunt genieten. Bovendien bieden we diverse opties voor de afwerking en kleuren van uw stalen lichtstraat, zodat deze perfect past bij de uitstraling van uw uitbouw.

Kortom, een lichtstraat in uw uitbouw biedt veel voordelen en kan de uitstraling van uw woning aanzienlijk verbeteren. Bij Perfect View Windows kunt u een stalen lichtstraat op maat laten maken die perfect past bij uw wensen en de uitstraling van uw huis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een lichtstraat in mijn uitbouw overwegen?

Het biedt meer natuurlijk licht, een ruimtelijker gevoel, en een sterke connectie tussen binnen en buiten. Het meest licht vang je van boven.

Wat zijn de voordelen van stalen lichtstraten?

Ze verhogen de waarde van je woning, besparen energie door minder behoefte aan kunstlicht, en bieden een moderne, luxe uitstraling.

Zijn lichtstraten aanpasbaar aan mijn specifieke behoeften?

Ja, ze worden op maat gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met je wensen qua design en functionaliteit.

Hoe worden lichtstraten geïsoleerd?

Ze gebruiken hoogwaardig isolatieglas en thermisch onderbroken profielen voor optimale warmte- en geluidsisolatie.

Hoe onderhoud ik mijn lichtstraat?

Lichtstraten vereisen weinig onderhoud; regelmatig schoonmaken van het glas volstaat om de helderheid en isolatiewaarde te behouden.