Stalen lichtstraten

Logo Sta-Bi

Stalen lichtstraat

Naast stalen ramen en deuren is het mogelijk om deze slanke stalen kozijnen door te laten lopen in het dak. Hiervoor kunnen wij verschillende type lichtstraten produceren welke exact in lijn liggen met onze stalen kozijnen. Zo kunnen wij deze stalen lichtstraten realiseren met aanzichtbreedtes van 30mm profiel. Deze worden van buitenaf beglaasd met aan het buitenblad een overlap voor een optimale afwatering. Het glas wordt vastgezet met een Renoseal kit, een moderne versie van het vroegere stopverf waardoor de authentieke uitstraling behouden blijft.

Slanke stalen daklichten

Een stalen lichtstraat of daklicht wordt liggend in het dak gemonteerd en biedt een goede lichtinval voor donkere ruimtes. Om dit optimaal te benutten worden deze daklichten vaak als verlengde van een stalen kozijn geplaatst. Deze combinatie zorgt voor eenheid en een terugkomende industriële uitstraling.

Ook als zadeldak of lessenaar kan een stalen lichtstraat oplossing bieden om donkere ruimtes te verlichten. Dit is toepasbaar voor uw veranda of tuinkamer, maar ook als natuurlijke belichting voor uw stadswoning.

Wat u van ons kunt verwachten

Voor meer gedetailleerde informatie over ons proces en wat u van ons kunt verwachten, nodigen wij u uit om de bovenstaande tekst te lezen. Klik op de onderstaande knop om de volledige tekst te raadplegen en ontdek stap voor stap hoe wij u begeleiden, van het bespreken van uw plannen tot aan de oplevering van hoogwaardige producten en diensten.

Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

In lijn met de stalen kozijnen

Stalen lichtstraten met beweegbaar deel

Sterke stalen lichtstraten

Ook onze stalen daklichten zijn maatwerk waardoor wij in samenspraak met de klant kunnen kijken naar de wensen. Wij leveren verantwoordelijke producten, maar denken graag met u mee om te maken wat u voor ogen heeft.

De profielen welke wij hanteren voor ons dakprofiel zijn net als onze stalen buitenkozijnen voorzien van een koudebrugonderbreking. Dit zorgt voor een verbeterde isolatie waarbij het glastype natuurlijk ook een rol speelt. Wij hanteren warmtewerend isolatieglas. Deze zal aan het binnenblad gelaagd zijn en aan het buitenblad gehard. Dit aangezien een liggende ruit meer te verduren krijgt qua weersomstandigheden dan een staande ruit. Dit geharde buitenblad zorgt voor meer stabiliteit en sterkte van de ruit.

Binnen het assortiment van Perfect View Windows zijn naast stalen ramen en deuren, stalen daklichten een meerwaarde aan uw woning. Het kan dienen als ‘eye-catcher’ en biedt de high-end uitstraling die u van ons mag verwachten. Contacteer ons voor een uitbouw met lichtstraat!