Stalen ramen

Logo MHB

Stalen ramen

Natuurlijk licht is de voeding voor uw interieur. Dit kan optimaal worden benut door gebruik te maken van stalen ramen. Stalen ramen (geproduceerd door MHB) hebben in een vaste uitvoering niet meer dan 30mm aanzichtbreedte. Enkel met kozijnen van staal zijn deze slanke aanzichten haalbaar.

Perfect View Windows kan deze stalen ramen aanbieden met een uitstekend geïsoleerd MHB profiel. Zij werken met massief stalen profielen welke een thermische onderbreking bezitten. Dit raamsysteem biedt ook de mogelijkheid om met triple glas te werken.

Slanke stalen ramen

Openen van de stalen ramen kan op verschillende manieren. Valramen, uitzetramen, draai en draaikiepramen behoren tot de mogelijkheden. Perfect View Windows adviseert de wijze van openen te laten afhangen van het gebruik. Dit kan puur ter ventilatie zijn of om uw dekbed te luchten.

Stalen ramen van MHB zijn zowel inbraakwerend als wind- waterdicht getest. Door gebruik te maken van massief stalen profielen kunnen er grote glasoppervlakken op een verantwoorde manier worden gerealiseerd.

Onze ramen kunnen worden voorzien van klassieke raamaccessoires welke perfect aansluiten bij de authentieke uitstraling van staal. Met sluitstijlen niet breder dan 58mm is van amper te zien of het een vast of beweegbaar raam is. In plaats van een kozijnprofiel en deurprofiel naast elkaar te plaatsen overlappen de T-profielen elkaar waardoor de ultra slanke uitstraling van de stalen ramen niet verloren gaat.

Stalen ramen Lanaken België
Favicon Perfect View

Volledig thermisch onderbroken

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

Inbraakwerend getest

Stalen ramen brengen meer licht

Het zonlicht zal in grote hoeveelheid binnenvallen door gebruik te maken van stalen ramen. De eventuele glasverdeling kan worden uitgevoerd met doorlopende geïsoleerde MHB profielen. Ook behoort optische roedeverdeling tot de mogelijheden. Aan de binnen en buitenkant zullen opplakroedes worden geplaatst welke ook in de ruit zelf worden verwerkt. Dit geeft esthetisch het effect van doorlopende profielen.

Kortom zijn stalen ramen weer helemaal terug in een goed geïsoleerde variant. Perfect View Windows is de specialist in het leveren-monteren van deze ultra slanke ramen met een high-end uitstraling. Stalen ramen geven je interieur de aandacht die het verdient met veel natuurlijk licht.