Stalen kozijnen binnen

Logo Sta-Bi

Stalen binnenkozijnen op maat

Met stalen kozijnen voor binnen van Perfect View Windows brengt u licht en volume in uw interieur. Dankzij het transparante glas wordt het licht van buiten door de verschillende ruimtes getransporteerd. De ultra slanke profielen die wij gebruiken, zorgen voor maximaal lichtinval tussen de ruimtes. Wij bouwen de stalen binnenkozijnen op dezelfde wijze op als de stalen buitenkozijnen. De tussenstijlen hebben een aanzichtbreedte van slechts 30 mm en het kozijn rondom kan zelfs een aanzichtbreedte van slechts 18 mm behalen. Dankzij deze massief stalen profielen, onderbreken de profielen uw zicht nauwelijks.

De moderne en authentieke uitstraling die stalen kozijnen bieden, misstaan niet in een moderne woning. Wij maken alle kozijnen op maat, waardoor u deze naar uw eigen wens kunt indelen. U kunt onder andere het type glas, de afwerking, de kleur van de profielen, de handgrepen en het type deuren zelf bepalen. Hiermee creëert u een origineel product op maat, dat speciaal voor uw project of woning gemaakt is. Ramen, deuren en andere stalen binnenkozijnen blijven op deze wijze persoonlijk en altijd passend naar uw smaak. Bij stalen kozijnen voor binnen denken wij niet alleen aan een stalen deur, maar stalen wanden kunnen ook een mooie afscheiding creëren tussen twee verschillende ruimtes.

 

Sta-Bi sterke stalen kozijnen voor binnen

Met Sta-Bi hebben wij onze eigen productielijn ontwikkeld, waar iedere las in Bemmel wordt gezet. Onze opgeleide vakmensen creëren bij ons het fijne massieve staalwerk op maat dat voor de stalen kozijnen binnen gebruikt wordt. Wij maken hoogwaardige binnendeuren, trappen, balustrades en stalen wanden en ramen voor binnen. Er zijn verschillende soorten deuren mogelijk, zoals taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren en ensuite deuren. Dankzij de ultraslanke profielen zullen ook deze een zeer slanke aanzichtbreedte bezitten.

De stalen binnenkozijnen van Sta-Bi zijn kwaliteitsproducten met een high-end uitstraling. Dankzij de 6 mm dik massief stalen strippen kunnen wij zeer sterke kozijnen maken. In onze showroom in Bemmel staan verschillende producten opgesteld waardoor u als klant de mogelijkheid heeft deze live te ervaren. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs als u een bezoek wilt brengen aan onze showroom.

Wat u van ons kunt verwachten

Voor meer gedetailleerde informatie over ons proces en wat u van ons kunt verwachten, nodigen wij u uit om de bovenstaande tekst te lezen. Klik op de onderstaande knop om de volledige tekst te raadplegen en ontdek stap voor stap hoe wij u begeleiden, van het bespreken van uw plannen tot aan de oplevering van hoogwaardige producten en diensten.

Stalen binnenkozijnen
Favicon Perfect View

Volledig thermisch onderbroken

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

Inbraakwerend getest

Deuren en ramen in uw stalen kozijnen binnen

Stalen wanden als afscheiding zijn een perfect oplossing voor een transparante overgang. Hierin bieden wij verschillende soorten opties. De gebruiksvriendelijkheid van uw stalen binnendeurkozijn is van groot belang, aangezien u de deuren regelmatig gebruikt. Daarom besteden wij veel aandacht aan het gebruiksgemak en de levensduur van onze stalen deurkozijnen. Dankzij het massieve staal en het letselveilige glas garanderen wij hoge kwaliteit. Bent u benieuwd naar het fabricage proces van onze stalen binnenkozijnen? Tijdens een bezoek aan onze showroom, bieden wij de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze fabriek. Zo kunt u zelf zien hoe onze producen worden opgebouwd, van het samenstellen van de profielen tot aan het monteren van het hang- en sluitwerk. Zien wij u binnenkort bij in Bemmel?

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt de stalen binnenkozijnen van Perfect View Windows?

Ze bieden een combinatie van maximale lichtinval door ultra slanke profielen en een moderne, authentieke uitstraling.

Zijn de stalen binnenkozijnen aanpasbaar?

Ja, elk kozijn is volledig op maat te maken naar uw voorkeuren, inclusief glastype, afwerking, kleur, en type deur.

Hoe draagt het ontwerp van de stalen kozijnen bij aan mijn interieur?

De slanke profielen zorgen voor een minimale visuele onderbreking, wat een ruimtelijk gevoel en veel natuurlijk licht bevordert.

Hoe wordt de duurzaamheid van stalen binnenkozijnen gewaarborgd?

Door gebruik te maken van hoogwaardig staal en een zorgvuldig productieproces, garanderen we een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoefte.

Kan ik stalen kozijnen in elke kamer gebruiken?

Ja, stalen kozijnen zijn veelzijdig en kunnen in elke kamer worden geïnstalleerd, van keukens tot badkamers, waarbij ze elk interieur verrijken met hun unieke uitstraling.