Stalen schuifdeuren

Logo Sta-Bi

Stalen schuifdeuren

De stalen schuifdeuren die wij leveren hangen aan een subtiele rail waardoor deze deuren op de vloer enkel geleiden. Deze schuifdeuren zijn zowel inwendig weggewerkt als voorlangs de muur te monteren. Met een minimalistische stalen deurgreep zijn deze eenvoudig bedienbaar en vallen volledig in lijn met onze naaste slanke deursystemen. Aangezien stalen schuifdeuren weinig leefruimte innemen bij een open stand komen zij het beste tot hun recht bij ruimtes die incidenteel afsluitbaar moeten zijn. De rail die wij toepassen op dit stalen kozijn wordt altijd voorzien van een ‘sloft closer’ welke zorgt voor een automatisch remmende sluiting. Dit voorkomt harde klappen of het beschadigen van uw stucwerk.

Slanke stalen schuifdeur

Scharnierdeuren

Taatsdeuren

Schuifdeuren

Stalen schuifdeuren in de wand schuivend

Slanke schuifdeuren

De stalen schuifdeuren zijn als onze volledige productielijn opgebouwd uit massief stalen strippen. Dit zorgt voor een stevige deur welke overigens goed bedienbaar is. De gebruiksvriendelijkheid wordt bepaald door het voortbewegen in de rail en heeft daardoor weinig te maken met het gewicht van de deur. Stalen schuifdeuren kunnen fungeren als de ‘eye catcher’ in uw interieur. De ideale afscheiding tussen uw woonkamer en keuken. Bij een open stand kunnen de schuifdeuren verdwijnen in het bouwkundige, zowel in een verlaagd plafond als in de zijmuren.

Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

In lijn met de buitenkozijnen

Stalen schuifdeur binnen

Sterke stalen schuifdeuren

Buiten dat het contact tussen twee leefruimtes bewaard blijft, zijn onze stalen deuren een goede geluidsdemper. Dit heeft met name te maken met het gelaagde glas dat wij toepassen. Ook bij onze stalen schuifdeuren zijn verschillende bedieningsmogelijkheden van toepassing. Een aangelaste greep in kleur pui is volledig naar wens van de klant uitvoerbaar. Dit kan zo subtiel mogelijk om de slankheid van het profiel te benadrukken, maar kan ook onderdeel van het ontwerp zijn. Dit in combinatie met de ultra slanke profilering maken van onze stalen schuifdeuren een kwaliteitsproduct met wederom een high-end uitstraling.