Onze werkwijze

Wat kunt u van ons verwachten?

$

Aanlevering tekening of schets

Allereerst horen wij graag uw plannen aan, het liefst ondersteund door een tekening of grove schets. Dit geeft ons een helder beeld van uw wensen waarna wij aan de slag kunnen met uw persoonlijke offerte of prijsindicatie.

$

Bezoek showroom

Bij het aanvragen van uw offerte bieden wij u altijd de mogelijkheid een bezoek te brengen aan onze showroom in Bemmel. Dit geeft vaak het beste beeld van de kwaliteit en uitstraling van de verschillende systemen. Tijdens een bezoek adviseren wij graag en kunnen wij de mogelijkheden aan u voorleggen. Een bezoek aan onze showroom gaat altijd op afspraak met één van onze adviseurs.

$

Aangewezen projectleider

Indien de offerte door u akkoord is bevonden wordt u gekoppeld aan één van onze projectleiders. Deze zal indien gewenst op locatie komen inmeten of samen met uw aannemer de exacte maatvoering en de bouwkundige voorbereiding bepalen.

$

Tekenwerk ter controle

Na het vaststellen van de maatvoering ontvangt u specifiek tekenwerk van de kozijnen ter controle. Daar kunt u indien nodig nog wijzigingen aanbrengen alvorens de kozijnen in productie gaan.

$

Start productie

Als ieder detail bekend en het tekenwerk akkoord is zal de projectleider de kozijnen ingeven voor productie. De gemiddelde productietijd ligt tussen de 12 en 15 werkweken.

$

Montagemoment inplannen

Zodra de kozijnen in productie zijn kunnen wij een voorlopig montagemoment met u inplannen. De kozijnen worden gemonteerd door onze ervaren montageploeg.

$

Afkitten

Na succesvolle montage van de kozijnen plannen wij als laatste stap nog een kitter in. De kitter zal er ter plaatsen voor zorgen dat iedere ruit wind en waterdicht wordt afgekit.

$

Oplevering

Het laatste onderdeel van het traject is de oplevering. Afhankelijk van verschillende factoren zal dit fysiek op locatie of digitaal verlopen.