Geïsoleerde serre aanbouw

Ervaar vakmanschap en design met een geïsoleerde serre aanbouw van Perfect View Windows. Als de specialist in de slankste kozijnen bieden wij een unieke combinatie van expertise en ervaring. Naadloze overgangen tussen binnen en buiten met een uitstekende isolatiewaarde. Met onze maatwerkoplossingen creëren wij een lichte, ruime en uitnodigende leefruimte waar u kunt ontspannen en genieten. Ontdek hoe onze geïsoleerde serres de perfecte balans bieden tussen comfort & esthetiek.

Duurzaam woongenot

Met een geïsoleerde serre aanbouw kunt u het hele jaar door van een comfortabele en aangename leefruimte genieten. Onze serres bestaan uit slanke stalen kozijnen die volledig thermisch zijn onderbroken. Hierdoor wordt warmteverlies geminimaliseerd en geluid geremd. Dit resulteert in een optimale energie-efficiënte leefruimte. Geniet optimaal van het uitzicht, het hele jaar door.

Voorbeelden van geïsoleerde serre projecten bij onze klanten 

Bekijk enkele van onze eerdere projecten waar wij een geïsoleerde serre hebben mogen realiseren. Van moderne ontwerpen met stalen buitenkozijnen tot elegante oplossingen met aluminium schuifpuien. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden en ontdek hoe een geïsoleerde serre aanbouw een waardevolle toevoeging aan uw woning kan zijn.

Isolerende materialen

Bij Perfect View Windows maken we gebruik van isolerende materialen die tegelijkertijd esthetisch fraai uitpakken. Onze serres zijn voorzien van uitstekend geïsoleerde profielen. Deze worden standaard geleverd met hoogwaardig isolatieglas. Hierdoor wordt warmteverlies beperkt en worden ruimtes geluidsdichter. Bovendien zorgen de slanke kozijnen voor maximale glasoppervlakken en een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Geniet van een comfortabele en rustige leefomgeving in uw geïsoleerde serre.

Een geïsoleerde serre aanbouw van Perfect View Windows

Bij Perfect View Windows streven wij naar het hoogst haalbare bij elke geïsoleerde serre aanbouw die wij realiseren. Onze vakmensen  bezitten de kennis en ervaring in het ontwerpen en installeren van serres met slanke kozijnen en aluminium schuifpuien. Ontdek hoe onze geïsoleerde serres uw woning transformeren, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Witte stalen serre Overveen Perfect View

Product brochure

Vul uw e-mailadres in en download direct de look & feel brochure.