slanke aluminium kozijnen

  • Home
  • $
  • Slanke aluminium kozijnen – Luxe & Hoge kwaliteit

De slankste aluminium kozijnen

De trend van het moment zijn slanke kozijnen, het liefst zo slank mogelijk. Hiervoor zijn sterke materialen nodig, waarvan aluminium er één is. Aluminium is een ijzer waarmee sterke kozijnprofielen gemaakt kunnen worden. Hoe sterker het profiel is opgebouwd des te slanker de uitstraling van de kozijnen.  Zo bieden wij met Sky-Frame het slankste schuifsysteem op de markt. Deze slanke aluminium schuifpuien worden geproduceerd in Zwitserland en gemonteerd door Perfect View Windows binnen Nederland en België.

Luxe uitstraling

 Een stalen of aluminium kozijn biedt net dat beetje extra uitstraling. Doordat beide materialen een ijzer zijn bieden stalen of aluminium kozijnen een slanke esthetiek.  Hiermee creëert men veel licht en vervaagd de grens tussen binnen en buiten.

Zo kan een Sky-Frame schuifpui rondom volledig worden ingebouwd in de gevel. Hierdoor zijn enkel tussenstijlen met breedtes van 20mm zichtbaar. Hierdoor ligt de focus op het uitzicht en niet op de kozijnen.

 

Geïsoleerde aluminium kozijnen

De aluminium buitenkozijnen die wij leveren ogen niet alleen hoogwaardig de isolatiewaardes zijn meer dan uitstekend. De profielen zijn voorzien van een thermische onderbreking die ervoor zorgt dat kou en/of warmte buiten blijft. Deze aluminium profielen gecombineerd met hr++ isolatieglas zorgen voor een verbeterde isolatie in huis.

Stalen puien op maat

Op maat gemaakt

Als men van ons gewend is worden ook de Sky-Frame kozijnen volledig op maat gemaakt. Nadat de indeling is bepaald komen wij inmeten om vervolgens de klant te voorzien van een unieke aluminium schuifpui. Dit systeem staat voor grote glasoppervlakken en zo min mogelijk profiel. De grens tussen binnen en buiten moet minimaal zijn en daar kan echt maatwerk bij helpen.

De slankste aluminium kozijnen van Perfect View Windows

Als wij het hebben over de slankste aluminium kozijnen komt men al snel bij Sky-Frame uit. Dit schuifsysteem zonder kozijn kan grote openingen creëren zonder daar dikke kozijnstijlen voor nodig te hebben. De sterkte van het profiel speelt hierin een grote rol. Grote glaspartijen kunnen in verschillende opstellingen langs elkaar heen schuiven. Dit aluminium kozijnsysteem is momenteel het slankste systeem op de markt. Oppervlakken van 10m2 kunnen makkelijk open worden geschoven zonder dat dit ten kosten gaat van de dichting of de isolatiewaarde.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor slanke aluminium kozijnen?

Voor de esthetische, slanke uitstraling die veel licht binnenlaat en de scheiding tussen binnen en buiten minimaliseert.

Zijn de aluminium kozijnen geïsoleerd?

Ja, ze zijn voorzien van thermische onderbrekingen en HR++ isolatieglas voor uitstekende isolatie.

Kan ik mijn kozijnen aanpassen?

Ja, de kozijnen worden volledig op maat gemaakt naar jouw voorkeuren.

Wat maakt deze kozijnen uniek?

Ze behoren tot de slankste op de markt en kunnen worden voorzien grote glasoppervlakken, met minimale zichtbare profielen.

Hoe onderhoud ik mijn slanke aluminium kozijnen?

Aluminium kozijnen vereisen weinig onderhoud. Regelmatig schoonmaken met water en een mild reinigingsmiddel volstaat om ze in topconditie te houden.