Glazen puien

Glazen pui voor veranda of overkapping

Glazen puien zijn tegenwoordig erg populair als het gaat om het creëren van een lichte en moderne sfeer in huis. Ze bieden niet alleen een modern en strak design, maar ook andere voordelen. Een glazen pui kan perfect zijn voor een veranda of overkapping, maar ook als connectie tussen uw woonkamer of keuken en de tuin. Het glas zorgt ervoor dat er veel licht binnenkomt en u optimaal kunt genieten van het buitenleven, terwijl u toch beschut zit tegen wind en regen. Het zorgt ook voor extra lichtinval, waardoor uw woning lichter en ruimer lijkt.

Bij Perfect View Windows zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van glazen puien voor veranda’s, overkappingen, uitbouwen en andere ruimtes in huis. We maken gebruik van hoogwaardig isolatieglas, waardoor de warmte binnen blijft en de kou buiten.

Wat zijn de voordelen van een glazen pui?

Een glazen pui heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele gevels. Hieronder vindt u twee belangrijke voordelen:

Favicon Perfect View

Meer natuurlijk licht

Een groot voordeel van een glazen pui is de extra natuurlijke lichtinval. Dit biedt niet alleen een lichte en open sfeer, maar kan ook een positief effect hebben op uw humeur en algehele gezondheid. Daglicht heeft namelijk een positieve invloed op ons bioritme. U kunt ook genieten van het uitzicht op uw tuin of omgeving, zonder naar buiten te hoeven gaan.

Favicon Perfect View

Duurzaamheid en levensduur

Een glazen pui is duurzaam en gaat lang mee, zeker als u kiest voor stalen of aluminium pui. Het materiaal kan niet roesten, rotten of corroderen. In tegenstelling tot traditionele gevels hoeft u dus minder onderhoud te plegen.

Glazen puien
Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

In lijn met de binnenkozijnen

Op maat gemaakt

Bij Perfect View Windows begrijpen we dat elke woning anders is. Daarom bieden wij zeer slanke glazen puien op maat aan met een aanzichtbreedte van slechts 20 à 30 mm. We hebben een ruim aanbod aan materialen, waaronder aluminium schuifpuien van Sky-Frame, vaste stalen puien en glazen hoekpuien. Ook bieden wij verschillende kleuren en glassoorten aan. U kunt kiezen voor HR++ of HR+++ glas (dubbel of triple beglazing) en per raam kunnen we aangeven wat de U-waarde is.

Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste dikte glas en coating, zodat u de perfecte glazen pui krijgt die past bij uw woning en stijl. De ultraslanke Sky-Frame schuifpuien zijn van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk. De soepel te bedienen schuivende delen zijn bijna niet te onderscheiden van de vaste glasvakken.

Een glazen pui van Perfect View Windows

Bij Perfect View Windows streven we ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren. Onze glazen puien worden met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en geïnstalleerd en wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Of u nu op zoek bent naar een glazen pui voor uw veranda of overkapping, of voor uw uitbouw of woonkamer, Perfect View Windows heeft de oplossing voor u.

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Hier vindt u een deel van onze projecten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Klik dan hier.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van glazen puien van Perfect View Windows?

Het zijn de slankste kozijnen op de markt waardoor iedere ruimte voorzien wordt van een bak aan licht.

Zijn de glazen puien op maat gemaakt?

Ja, ze worden op maat gemaakt waardoor ze naar wens kunnen worden ingedeeld en er mogelijkheiden zijn qua kleur en hang- en sluitwerk.

Welke glassoorten zijn beschikbaar?

Zowel dubbel als triple glas is mogelijk. Het que type glas zijn mogelijkheden eindeloos.

Zijn er verschillende types glazen puien beschikbaar?

Ja, van geisoleerde stalen kozijnen tot slanke aluminium schuifpuien

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Neem contact op via de website voor meer informatie of een offerte op maat.