Stalen schuifpuien

Stalen schuifpuien

Binnen ons assortiment zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot stalen deuren. Zo kunt u ervoor kiezen uw buitenpui bijvoorbeeld te voorzien van een dubbele tuindeur. Maar bent u nu opzoek naar een stalen buitenpui welke u in zijn geheel kunt openzetten? Dan is een stalen schuifpui de ideale oplossing welke voldoet aan uw wensen.

Luxe design

Onze stalen schuifpuien zijn niet alleen functioneel, maar ook een ware ‘eye catcher’ in uw interieur. Het slanke ontwerp en de hoogwaardige materialen creëren een harmonieuze overgang tussen binnen en buiten. De grote glasoppervlakken bieden een subtiel spel van licht dat uw woonkamer of keuken transformeert tot een zeer bijzondere leefruimte.

Op maat gemaakte stalen schuifpuien

Wij streven naar perfectie in elk detail. Onze stalen schuifpuien worden op maat gemaakt met aandacht voor esthetiek. Naast hoogwaardig massief staal worden onze stalen kozijnen voorzien van isolerend glas. Hierdoor bieden onze stalen schuifpuien een comfortabel binnenklimaat in alle seizoenen. Door bij onze stalen schuifpuien te kiezen voor grote glasoppervlakken geeft u natuurlijk lichtinval de vrije hand. Hiermee creëert u een stalen pui welke een oase aan lichtinval realiseert met de waardes van nu.

Stalen puien op maat

Een design schuifpui van Perfect View Windows

Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een stalen schuifpui. Gedurende het gehele proces zijn wij uw partner om ervoor te zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden. Korte lijntjes en duidelijke communicatie zijn key. Hierdoor is het voor u altijd duidelijk waar u terecht kan met eventuele vragen. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van onze producten bieden wij u garanties op onderstaande aspecten:

  • Constructie
  • Oppervlaktebehandeling van de puien
  • Kitwerkzaamheden
  • Hang- en sluitwerk en rubberafdichtingen
  • Toegepaste glaspakket

De keuze voor een stalen schuifpui is een lastige beslissing, dit begrijpen wij. Ons team staat voor u klaar zodat u de juiste keuze maakt. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.