Showroom

Showroom in Bemmel

Een bezoek aan onze showroom geeft het meest complete beeld van de producten die wij leveren en monteren. Tijdens een bezoek kunnen wij u optimaal adviseren en met u de mogelijkheden doornemen.

Naast een verbeterde kijk op de producten ervaart u ook wie wij zijn als bedrijf. Wij doen ons best een laagdrempelig bedrijf te zijn zowel naar elkaar als naar onze klanten. Dit bevordert op alle fronten de communicatie en zorgt ervoor dat wij snel kunnen blijven schakelen.

Van een Sta-Bi stalen balustrade tot een Sky-Frame pui van 5m breed, ieder systeem dat wij kunnen leveren is te zien en te voelen in ons bedrijfspand in Bemmel.

Gedurende het bezoek voorzien wij u van voldoende inspiratie. Dit zorgt ervoor dat u uiteindelijk de juiste en gewenste keuze maakt.

Ook is de kleurkeuze van de kozijnen een belangrijk onderdeel. Wij hebben een breed assortiment kleurstalen op voorraad. Een kleurstaal oogt anders bij verschillende weersomstandigheden. De verschillende eindafwerkingen hebben een andere structuur en deze is voelbaar.

U kiest uw producten voor een lange levensduur dus een bezoek aan onze showroom is geen verspilde tijd. Hier kunnen wij echt de verschillen aantonen tussen de diverse kozijnsystemen op de markt.

Een bezoekafspraak kunt u inplannen met één van onze adviseurs, de koffie staat klaar.