Stalen kozijnen

Stalen buitenkozijnen

Stalen buitenkozijnen

De slankste, massief stalen buitenkozijnen met uitstekende isolatiewaardes.

Stalen binnenkozijnen

Stalen binnenkozijnen

Stalen kozijnen voor binnen met zeer slanke, massief stalen profielen.

Stalen kozijnen op maat

Stalen kozijnen brengen licht en volume aan uw interieur. Het transparante glas verlengt het licht van buiten naar verschillende ruimtes. Hiervoor zorgen de slanke profilering van de kozijnen i.c.m. het glas van de ramen en deuren. De stalen binnenkozijnen van Perfect View Windows zijn op gelijke wijze opgebouwd als de stalen buitenkozijnen. De middenstijlen hebben slechts een aanzichtbreedte van 30mm terwijl het kozijn rondom zelfs 18mm kan halen. Ultra slanke kozijnen welke een te verwaarlozen scheiding kunnen verzorgen. Wij maken alle stalen kozijnen op maat, volledig naar uw wens. U kunt zelf de afmetingen, afwerking en het type glas kiezen. Of ze nu binnen, buiten, bij een deur, bij een raam of bij een wand gebruikt worden, op maat is alles mogelijk.

Scharnierdeuren

Taatsdeuren

Schuifdeuren

Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

High-end afwerking

Soorten staal kozijnen

Kozijnen zijn er in allerlei soorten en maten. De massief stalen kozijnen die wij maken en leveren kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden. Onze stalen profielen zijn een kwaliteitsproduct met een high-end uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in fijn staalwerk en dit is af te lezen aan onze producten. Onze profielen zijn opgebouwd uit 6mm dik massief stalen strippen welke garantie bieden voor sterke kozijnen.

Favicon Perfect View

Geïsoleerde stalen kozijnen voor buiten

De stalen kozijnen voor buiten maken wij op maat met onze partner MHB. De profielen die voor deze buitenkozijnen gebruikt worden, zijn voorzien van een koudebrugonderbreking waardoor deze uitstekende isolatiewaardes bieden. Ze hebben daarnaast een zeer lange levensduur, zijn wind- en waterdicht en inbraakwerend. De ramen en deuren die we in de MHB kozijnen plaatsen zijn altijd voorzien van SKG hang- en sluitwerk. De geïsoleerde stalen kozijnen voor buiten kunnen wij leveren in deurhoogtes tot 3 meter. Ze hebben een goede geluidswerende werking en hoge gebruiksvriendelijkheid.

Favicon Perfect View

Stalen binnenkozijnen

De stalen kozijnen voor binnen maken wij zelf op maat onder ons eigen merk Sta-Bi. Deze binnenkozijnen zijn een ideale scheiding tussen verschillende ruimtes. Het massieve staal zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en wij verzekeren u graag van kwaliteitsproducten. In de kozijnen kunnen verschillende soorten deuren geplaatst worden. Denk voor een stalen kozijn met deur bijvoorbeeld aan scharnierdeuren, schuifdeuren, taatsdeuren en ensuite deuren. Hierbij vinden wij gebruiksgemak van het hoogste belang. Afhankelijk van uw type ruimte zullen wij u een passend advies geven over de geschikte stalen binnendeur.