Stalen kozijnen

Logo Sta-Bi

Stalen binnenkozijnen

Stalen kozijnen brengen licht en volume aan uw interieur. Het transparante glas verlengt het licht van buiten naar verschillende ruimtes. . Het glas i.c.m. de slanke profilering zorgen hiervoor. De stalen binnenkozijnen van Perfect View Windows zijn op gelijke wijze opgebouwd als de stalen buitenpuien. De middenstijlen hebben slechts een aanzichtbreedtes van 30mm terwijl het kozijn rondom zelfs 18mm kan halen. Ultra ranke kozijnen welke een te verwaarlozen scheiding kunnen verzorgen.

Stalen binnenkozijnen binnendeur Perfect View Windows
Stalen binnenkozijnen binnendeur Perfect View Windows

Stalen kozijnen

De stalen profielen van Perfect View Windows zijn een kwaliteitsproduct met een high-end uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in fijn staalwerk en dit is af te lezen aan onze producten. Onze profielen zijn opgebouwd uit 6mm dik massief stalen strippen welke garantie bieden voor sterke kozijnen.  Graag nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan onze fabriek/showroom/ om de producten live te ervaren.

Scharnierdeuren

Taatsdeuren

Schuifdeuren

Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

High-end afwerking

Sterke stalen binnenkozijnen

Een stalen deur geeft uw interieur de aandacht die zij verdient. U heeft deze namelijk vaker in handen dan u denkt. Daardoor is de gebruiksvriendelijkheid van essentieel belang. Perfect View Windows levert stalen binnenkozijnen met aandacht voor uw gebruiksgemak. Een deur moet goed en eenvoudig sluiten en dit een levensduur blijven doen. Dat is de reden waarom Perfect View Windows werkt met massief staal en letselveilig glas als standaard.

Stalen binnendeuren kunnen worden uitgevoerd als taatsdeuren, schuifdeuren of scharnierende deuren. Afhankelijk van de ruimte zullen wij u hierin kunnen adviseren. Verschillende opties staan opgesteld in onze showroom. Hier kunt u onze stalen binnenkozijnen live ervaren en krijgt u een beter beeld van onze werkwijze. Ook bieden wij u hier de mogelijkheid te kijken in de fabriek waardoor u zelf kunt zien hoe onze stalen binnenkozijnen worden opgebouwd. Dit proces begint al bij het samenstellen van de stalen profielen tot de af-montage van het hang- en sluitwerk.

Stalen binnenkozijnen van Perfect View Windows zijn een ideale scheiding tussen verschillende ruimtes. Het staal zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en wij verzekeren u graag van kwaliteitsproducten.