Trots partner van Sta-Bi

Logo Sta-Bi

Sta-Bi

Naast ons partnerschap met MHB en Sky-Frame beschikt Perfect View Windows over zijn eigen productielijn met Sta-Bi. Met een team van opgeleide vakmensen die het ambacht verstaan produceert Perfect View Windows fijn staalwerk. De focus ligt hier op ultra slanke kozijnen opgebouwd uit massief stalen profielen. Alles is volledig maatwerk waardoor de wensen van de klant vaak kunnen worden gerealiseerd.

Met Sta-Bi produceren wij hoogwaardige binnendeuren die in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn. Denk hierbij aan openslaande deuren, taatsdeuren of schuifdeuren. Met aanzichtbreedtes van 20/30mm garanderen wij een ultra slanke uitstraling. Naast stalen binnenkozijnen produceren wij ook stalen lichtstraten en zadeldaken. Deze worden geïsoleerd uitgevoerd en bezitten dezelfde slanke aanzichtbreedtes als de kozijnen die wij leveren.

Ook voor stalen balustrades, een trap of handleuning leveren wij fijn staalwerk waarbij de ambacht zichtbaar is. Alles in dit proces is handwerk. Mocht u dit live willen bekijken, neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Stalen binnenkozijnen

Stalen binnenkozijnen

De slankste, massief stalen binnenkozijnen met hoogwaardige afwerking.

Stalen trap Perfect View Windows

Stalen trappen

Volledig op maat gemaakte stalen trappen in lijn met de stalen kozijnen.

Stalen balustrades Perfect View Windows

Stalen balustrades

Stalen balustrades geven een stoere uitstraling aan uw vide, balkon of dakterras.