Stalen trap

Logo Sta-Bi

Stalen trap

Als leverancier van kwaliteitsstaalproducten voor in uw woning of bedrijfsruimte bieden wij ook stalen trappen op maat aan. Een stalen trap is niet alleen een functioneel element, maar fungeert als een verbindende kracht die uitstraling toevoegt aan diverse niveaus van uw woning. Met een ruimtelijke uitstraling worden onze stalen trappen niet alleen praktisch, maar ook visueel tot de eye catchers van uw woning. Het fijne staalwerk, met precisie vervaardigd, creëert een open ambiance en voegt esthetische ruimtelijkheid toe aan uw leefomgeving. Ontdek bij Perfect View Windows hoe onze stalen trappen niet alleen functioneel, maar ook een esthetische meerwaarde zijn voor uw woning.

Op maat gemaakte stalen trappen: Eindeloze mogelijkheden in design en functionaliteit

Als leverancier van kwaliteitsstaal producten voor in uw woning of bedrijfsruimte bieden wij ook stalen trappen op maat aan. De stalen trappen zijn maatwerk en worden in samenspraak met u naar wens ontworpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De variaties zijn met name aan te brengen in verschillende raambomen, trapleuningen en het eventuele balustradewerk. Ook de traptreden zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, deze kunnen ook in hout worden toegepast door Perfect View Windows. De trappen kunnen worden uitgevoerd in verschillende vormen. Dit kan natuurlijk in één rechte lijn ook wel bekend als een molenaarstrap of steektrap, maar denk hierbij ook aan een wentel, open of zelfs zwevende trap. Zolang het staal in uw trap de boventoon voert bent u bij Perfect View Windows in goede handen.

Favicon Perfect View

Volledig maatwerk

Favicon Perfect View

Hoogwaardige materialen

Favicon Perfect View

High-end afwerking

Het assortiment van Perfect View Windows

De trappen van Perfect View Windows kunnen naadloos gecombineerd worden met diverse producten, zoals stalen buitenkozijnen, binnenkozijnen, lichtstralen, balustrades, deuren, ramen en wanden. Deze harmonieuze afstemming is niet alleen technisch indrukwekkend maar biedt ook esthetische samenhang binnen uw ruimte. Ontdek de veelzijdigheid van ons vakmanschap en geef uw ruimte een samenhangende uitstraling.

Ambachtelijke producten

Bij Perfect View Windows staat ambachtelijk produceren centraal. Sinds 2016 hebben we met Sta-Bi onze eigen productie, waarmee we maatwerk van productie tot montage verzorgen. Van trappen tot balustrades, elk element straalt toewijding, vakmanschap, tijdloze kwaliteit en aandacht voor detail uit. Dit belichaamt de essentie van Perfect View Windows, waar ons vakmanschap niet alleen stalen producten creëert, maar ook een tijdloze en hoogwaardige sfeer in uw leefomgeving.

Stalen trappen van Perfect View Windows

In onze showroom hebben wij twee stalen trappen geëtaleerd. Deze zijn op afspraak te bezichtigen voor inspiratie en advies. Bij de stalen trap in de showroom is meer de nadruk gelegd u een idee te geven voor een huiselijke trap. Deze trap gaat halverwege de hoek om en is voorzien van 2 keer een bordes. Daarbij loopt de stalen trapleuning over in een stalen balustrade t.b.v. de vide. Dit in combinatie met onze stalen kozijnen maakt een geheel van het interieur.

De tweede stalen trap staat tentoongesteld in onze fabriekshal en bezit een industriële uitstraling. Deze trap is voorzien van stalen treden en spijlen welke dichter op elkaar staan i.v.m. de doorvalveiligheid. Deze uitvoering zal niet misstaan in uw kantoor of bedrijfsruimte.

Naast onze slank stalen kozijnen, balustrades en hekwerken levert Perfect View Windows ook uw gewenste stalen trap. Het fijne laswerk zal zorgen voor perfect afgewerkte details welke zullen leiden tot een kwaliteitsproduct met een high-end uitstraling.

Stalen trap Amsterdam

Bekijk de trappen in onze showroom

In onze showroom presenteren wij twee unieke stalen trappen die u op afspraak kunt bezichtigen voor inspiratie en advies.

 De eerste trap in de showroom is ontworpen om u een idee te geven van een huiselijke sfeer. Deze trap buigt halverwege de hoek om en beschikt over twee bordessen. De stalen trapleuning loopt naadloos over in een stalen balustrade voor de vide, waardoor een harmonieus geheel ontstaat met onze stalen kozijnen, wat het interieur compleet maakt.