Stalen trap

Logo Sta-Bi

Stalen trap

Als leverancier van kwaliteitsstaal producten voor in uw woning of bedrijfsruimte bieden wij ook stalen trappen op maat aan. Deze kunnen exact in lijn staan met onze stalen deuren. Een stalen trap biedt een verbinding van uitstraling tussen verschillende verdiepingen. Tevens ogen stalen trappen ruimtelijk en kunnen de ‘eye catchers’ van uw woning worden.

Het fijne staalwerk zorgt voor een open uitstraling en biedt esthetisch meer ruimte. De stalen trappen zijn maatwerk en worden in samenspraak met u naar wens ontworpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De variaties zijn met name aan te brengen in verschillende raambomen, trapleuningen en het eventuele balustradewerk. Ook de traptreden zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, deze kunnen ook in hout worden toegepast door Perfect View Windows.

De stalen trappen van Perfect View Windows worden ambachtelijk geproduceerd waarbij de kwaliteit voorop staat. Deze kunnen worden uitgevoerd in verschillende vormen. Dit kan natuurlijk in één rechte lijn ook wel bekend als een molenaarstrap of steektrap, maar denk hierbij ook aan een wentel, open of zelfs zwevende trap. Zolang het staal in uw trap de boventoon voert bent u bij Perfect View Windows in goede handen.

Favicon Perfect View

Volledig maatwerk

Favicon Perfect View

Hoogwaardige materialen

Favicon Perfect View

High-end afwerking

Stalen trap Amsterdam

Stalen trappen van Perfect View Windows

In onze showroom hebben wij twee stalen trappen geëtaleerd. Deze zijn op afspraak te bezichtigen voor inspiratie en advies. Bij de stalen trap in de showroom is meer de nadruk gelegd u een idee te geven voor een huiselijke trap. Deze trap gaat halverwege de hoek om en is voorzien van 2 keer een bordes. Daarbij loopt de stalen trapleuning over in een stalen balustrade t.b.v. de vide. Dit in combinatie met onze stalen kozijnen maakt een geheel van het interieur.

De tweede stalen trap staat tentoongesteld in onze fabriekshal en bezit een industriële uitstraling. Deze trap is voorzien van stalen treden en spijlen welke dichter op elkaar staan i.v.m. de doorvalveiligheid. Deze uitvoering zal niet misstaan in uw kantoor of bedrijfsruimte.

Naast onze slank stalen kozijnen, balustrades en hekwerken levert Perfect View Windows ook uw gewenste stalen trap. Het fijne laswerk zal zorgen voor perfect afgewerkte details welke zullen leiden tot een kwaliteitsproduct met een high-end uitstraling.