Stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren

Onze stalen binnendeuren liggen exact in lijn met stalen buitendeuren die wij leveren. De profielen zijn opgebouwd uit 6mm dik massief staal en hebben een aanzichtbreedte van slechts 20/30mm. Deze stalen binnendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende deurtypes: scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren.

Ook dit is een maatwerk product waardoor het lijnenspel naar wens kan worden ingedeeld. Het massieve staal zorgt ervoor dat grote glasvakken kunnen worden gecreëerd. Mede hierdoor kunnen stalen binnendeuren zorgen voor meer contact tussen de verschillende woonruimtes. Mocht u deze sluiten dan beschikken zij ook over een prima geluidswerende functie.

Stalen binnendeuren

Scharnierdeuren

Taatsdeuren

Schuifdeuren

Stalen scharnierdeur binnen

Stalen binnendeuren op maat

Dit is het voordeel van maatwerk. Als eerder benoemd zijn stalen deuren in allerlei varianten te verkrijgen. Populair is bijvoorbeeld de stalen slotkastdeur. Deze is authentiek qua stijl en is voorzien van een klassieke glasverdeling. De slotkast omlijst het deurbeslag en wordt opgesloten in onze massief stalen profilering. Mocht de gewenste glasverdeling niet passen i.c.m. een slotkast dan kunt u altijd gaan voor een ander deurtype. Een cilinder voorziening is ook mogelijk in een deur met een verbrede sluitstijl van onder tot boven. Hierdoor zit u niet gebonden aan een glasverdeling. De smalste sluiting op een stalen binnendeur kunnen wij u garanderen bij een magneetsluiting. De aangelaste deurgrepen hebben enkel een bediening van uw vingertoppen nodig voor het openen van uw stalen deur.

Stalen taatsdeuren
Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

In lijn met de buitenkozijnen