Stalen scharnierdeuren

Logo Sta-Bi

Stalen scharnierdeuren

Onze stalen openslaande deuren scharnieren binnen de gemiddelde maatvoering d.m.v. 3 stuks aanlaspaumelles per kant. Deze zijn aangepast op het gewicht van de stalen binnendeuren en zijn sterker dan een opschroefscharnier. De stalen deur zal worden omkaderd door een stalen profiel met een aanzichtbreedte van slechts 18mm. Deze openslaande deuren zijn verkrijgbaar met een magneetsluiting en een aangelaste deurgreep in kleur pui, maar ook een verbrede stijl of slotkast behoort hier tot de mogelijkheden. 

Deze laatste twee varianten bieden de mogelijkheid uw stalen deur afsluitbaar te maken d.m.v. een cilinderslot. Een openslaande deur welke in de rubbers van ons kozijnprofiel trekt zorgt voor de beste geluidsdemping tussen verschillende leefruimtes. Stalen openslaande deuren zijn daarom de beste oplossing voor uw thuiskantoor of vergaderzaal op het werk. Zo houdt u openheid, maar ontvangt u geen geluidshinder. Deze stalen deuren kunnen natuurlijk ook met enkel een dagschoot worden gemonteerd.

Sterke stalen scharnierdeuren

Voor de meest slanke greep dient u gebruik te maken van een stalen deur voorzien van een magneetsluiting. Hierdoor wordt de greep slechts een handgreep en staat het los van het sluitmechanisme. Deze worden aangelast in kleur pui naar wens van de klant. Dit is het voordeel van maatwerk. Als eerder benoemd zijn stalen deuren in allerlei varianten te verkrijgen.

Scharnierdeuren

Taatsdeuren

Schuifdeuren

Stalen scharnierdeur
Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

In lijn met de buitenkozijnen

Stalen binnendeur

Stalen deurgrepen

Populair is bijvoorbeeld de stalen slotkastdeur. Deze is authentiek qua stijl en is voorzien van een klassieke glasverdeling. De slotkast omlijst het deurbeslag en wordt opgesloten in onze massief stalen profilering. Mocht de gewenste glasverdeling niet passen i.c.m. een slotkast dan kunt u altijd gaan voor een ander deurtype. Een cilinder voorziening is ook mogelijk in een deur met een verbrede sluitstijl van onze tot boven. Hierdoor zit u niet gebonden aan een glasverdeling. De smalste sluiting op een stalen binnendeur kunnen wij u garanderen bij een magneetsluiting. De aangelaste deurgrepen hebben enkel een bediening van uw vingertoppen nodig voor het openen van uw stalen deur.