Stalen taatsdeuren

Logo Sta-Bi

Stalen taatsdeuren

Onze stalen taatsdeuren zorgen misschien voor de beste verbinding van verschillende ruimtes. De taatsscharnieren worden enkel bevestigd op de vloer en aan het plafond. Aangezien hierbij geen kozijnframe van toepassing is ogen deze stalen deuren ultra slank. Het feit dat deze deuren zowel naar binnen als naar buiten draaien maakt ze zeer gebruiksvriendelijk. Tevens zijn de taatsdeuren in sterkte afstelbaar naar het gewicht van de deuren.

Scharnierdeuren

Taatsdeuren

Schuifdeuren

Stalen binnendeuren taatsdeuren

Slanke stalen taatsdeuren

Voor scheidingen tussen woonkamer en keuken is een stalen taatsdeur ideaal. Bij deze twee meest gebruikte leefruimtes is het van belang dat deuren eenvoudig bedienbaar zijn. Een simpele duw zorgt ervoor dat je in de andere ruimte staat. Ook hoeft u uw kinderen er niet meer op te attenderen om de deur achter zich dicht te doen. Na gebruik sluit de stalen taatsdeur automatisch d.m.v. een afstelbaar softclosesysteem. De snelheid hiervan bepaald u dus zelf.

Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

In lijn met de buitenkozijnen

Dubbele taatsdeur Amsterdam

Slanke taatsdeuren met Frits Jurgens systeem

Stalen taatsdeuren zijn uitvoerbaar met het welbekende Frits Jurgens systeem. Dit kwaliteitssysteem zorgt voor een perfect lopende taatsdeur staal. Het voordeel van dit systeem is dat er geen bouwkundige voorzieningen nodig zijn in vloer en plafond. De taatsscharnieren bezitten een subtiel design welke aansluit bij onze stalen taatsdeuren. Frist Jurgens beschikt over een vaste stand op 0° en 90° welke een veelgebruikte loop toegankelijk maakt. Deze taatsscharnieren sluiten aan bij de kwaliteit van de stalen taatsdeuren op maat van Perfect View Windows.

Een taatsscharnier verdeeld het gewicht van een deur meer dan een openslaande. Dit biedt de mogelijkheid een grotere stalen deur te creëren dan gemiddeld. Indien uw woning over een sparing bezit welke niet het gewenste effect geeft voor een dubbele deur, maar te groot is voor enkele deur? Dan is een stalen taatsdeur de perfecte oplossing.