Stalen wanden

De slankste stalen wanden en kozijnen

Een stalen wand kan de perfecte scheiding bieden tussen twee ruimtes, zonder dat hiermee uw lichtinval verloren gaat. Zeker als één van de twee ruimtes geen of weinig natuurlijke lichtinval heeft en de andere ruimte wel, is een stalen wand met glas de perfecte oplossing. Daarnaast kan het een mooie doorkijk bieden van de ene ruimte in de andere, bijvoorbeeld van uw woonkamer naar de eetkamer of van uw slaapkamer naar de badkamer. Ook in bedrijfspanden is een stalen scheidingswand een populaire manier om verschillende ruimtes af te scheiden, zonder dat het zicht op deze ruimtes belemmerd wordt. Maar ook in uw huis kan een wand van staal een extra dimensie geven aan uw ruimte. Dankzij onze ultra slanke profielen van massief staal, bieden wij zoveel mogelijk lichtinval en een luxueuze uitstraling.

Op maat gemaakte stalen wanden met glas

Bij Perfect View Windows maken wij stalen wanden met glas op maat voor elke ruimte en project. Daardoor heeft u altijd een uniek object dat perfect in uw inrichting past. Of u nu gaat voor een zwarte stalen wand, een witte of een andere kleur, de wand wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest onder andere de afmetingen, afwerking, kleur, type glas en welke stalen deur er in uw wand geplaatst wordt. Vaak wordt gekozen om een scharnierdeur te gebruiken, welke onderdeel wordt van de gehele wand. U kiest dan bijvoorbeeld voor een slotkastdeur of een deur met magneetsluiting. Ook zijn er verschillende soorten glas mogelijk in uw stalen wand met glas, onder andere transparant glas, rookglas en matglas behoren tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee wat het mooiste past in uw interieur en wat het beste bij uw wensen aansluit.

Stalen wanden
Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

In lijn met de buitenkozijnen

Waarom kiezen voor Perfect View Windows?

Wij zijn een familiebedrijf uit Gelderland waar we met gerenommeerde partners samenwerken en een eigen productieafdeling hebben. Sinds een aantal jaar werken wij samen met MHB en Sky-Frame voor de stalen buitenkozijnen en slanke schuifpuien. Daarnaast leveren wij onze eigen maatwerk producten onder het eigen merk Sta-Bi. Daardoor kunnen wij voor elk project de slankste stalen wanden op maat leveren. De profielen die wij gebruiken zijn opgebouwd uit massief staal van 6 mm dik. Ze zijn daarom erg stevig en laten veel licht door. De profielen hebben een aanzichtbreedte van slechts 20 à 30 mm. Daarnaast hebben de wanden een goede geluiddempende werking. Wij garanderen een zeer lange levensduur en hoge gebruiksvriendelijkheid van onze producten.

Voorbeelden van onze stalen wanden en binnenkozijnen

Bent u benieuwd naar onze stalen wanden en binnenkozijnen? In onze projecten kunt u diverse voorbeelden vinden van de toepassing van onze producten. U vindt daar diverse wanden in allerlei afwerkingen, kleuren en met verschillende type deuren. Wilt u een nog beter beeld krijgen van onze producten? Neem dan contact met ons op om langs te komen in onze showroom. Hier staan onze verkoopadviseurs klaar om te helpen bij al uw vragen. Zij kunnen u adviseren over de meest geschikte stalen wand voor uw project, u meer vertellen over de mogelijkheden voor afwerking, onze werkwijze uitleggen en een offerte voor u opstellen. Wij hopen u binnenkort te mogen helpen bij de realisatie van uw wanden!