Stalen scheidingswanden

Wat is een stalen scheidingswand?

Een stalen scheidingswand is een wand die is gemaakt van staal en wordt gebruikt om ruimtes van elkaar te scheiden. Ze zijn een populaire keuze voor het creëren van afscheidingen tussen ruimtes. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het is een duurzame en stevige oplossing die ook nog eens een industriële en moderne uitstraling aan een ruimte kan geven. Stalen scheidingswanden zijn geschikt voor allerlei soorten gebouwen, van woningen tot kantoren, winkels en horecagelegenheden. Naast een strakke uitstraling en meer licht, bieden ze de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een extra afgescheiden ruimte te creëren, zonder dat er grote verbouwingen nodig zijn.

Wat zijn de voordelen van stalen tussenwanden?

Stalen tussenwanden hebben verschillende voordelen ten opzichte van traditionele wanden. We bespreken er twee:

Favicon Perfect View

Duurzaamheid en stevigheid

Stalen scheidingswanden zijn sterk, duurzaam en gaan lang mee. Omdat ze van staal gemaakt zijn, zijn ze bestand tegen slijtage en beschadiging. Hierdoor zijn ze een goede investering op lange termijn. Onze wanden bieden daarnaast een goede geluidisolatie.

Favicon Perfect View

Moderne en lichte uitstraling

Stalen scheidingswanden zijn niet alleen praktisch, maar ook mooi om naar te kijken. Ze kunnen een industriële look aan een ruimte geven en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Stalen scheidingswanden stalen tussenwand
Favicon Perfect View

Massief staal

Favicon Perfect View

Het slankste profiel

Favicon Perfect View

In lijn met de buitenkozijnen

Op maat gemaakte stalen wanden

Het mooie aan stalen scheidingswanden is dat wij ze op maat kunnen maken. Op deze manier kunnen ze perfect aansluiten bij de stijl en afmetingen van een ruimte. Dit biedt veel mogelijkheden voor creativiteit en flexibiliteit bij het ontwerpen van een ruimte. Perfect View Windows biedt op maat gemaakte massief stalen scheidingswanden aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hiervoor gebruiken we ultraslanke profielen met een aanzichtbreedte van slechts 20 à 30 mm. De stalen wand kan voorzien worden van verschillende soorten glas en in verschillende kleuren en afwerkingen geproduceerd worden. Zo ontstaat er een unieke uitstraling ontstaat die past bij de rest van het interieur.

Waarom een stalen scheidingswand van Perfect View Windows? 

Perfect View Windows is dé expert als het gaat om het ontwerpen, produceren en monteren van stalen scheidingswanden. We bieden een ruim assortiment aan stalen tussenwanden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De wanden zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt. Er is een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen. Bovendien bieden wij uitstekende service en worden de stalen wanden door ons snel en professioneel geplaatst. Of het nu gaat om een stalen scheidingswand voor een woonkamer of een kantoorruimte, Perfect View Windows heeft altijd de perfecte oplossing. Wij zijn een Gelders familiebedrijf met een eigen productieafdeling en gerenommeerde partners. 

Wilt u een stalen scheidingswand in uw woonkamer, kantoorpand of andere ruimte? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en maken een ontwerp op maat. Met een wand van Perfect View Windows haalt u niet alleen een prachtig stukje design in huis, maar ook een veilige en duurzame oplossing voor het creëren van afgescheiden ruimtes in uw woning.