Moderne verfijning in gelderland: landhuis met slanke kozijnen

 • Home
 • $
 • Projecten
 • $
 • Moderne verfijning in Gelderland: een landhuis met slanke kozijnen

Een meesterwerk van licht en ruimte door middel van slanke kozijnen

Locatie

Gelderland

ontwerp door

BKVV Architects

Fotografie door

Ossip Architectuurfotografie

Kozijnsysteem

Sky-Frame & MHB

Projectleider

Edwin Melgers

Contact met ons?

Verbinding tussen binnen en buiten

In dit architecturale kunstwerk zijn de minimalistische systemen van MHB en Sky-Frame toegepast, die elke kamer laten baden in natuurlijk licht. De keuze voor deze slanke kozijnen versterkt niet alleen de verbinding tussen de bewoners en de omringende natuur, maar accentueert ook de harmonie tussen weide en water. Het nieuwgebouwde landhuis vormt een balans tussen modern comfort en tijdloze elegantie, waarbij de transparante glaspartijen in harmonie zijn met de natuurstenen basement en houten elementen.

Hoogwaardige materialen en detaillering voor toekomstige generaties

De bronzen kleur van de raamkozijnen voegt een warme, esthetische toets toe die naadloos opgaat in de algehele gevelcompositie. Deze zorgvuldig gekozen materialen en bijpassende detaillering zorgen ervoor dat dit familiehuis generaties lang een plek van samenzijn en geborgenheid zal zijn. Elk aspect van dit huis, van de grootse raampartijen tot de subtiele afwerkingen, draagt bij aan een leefomgeving die niet alleen de zintuigen prikkelt maar ook een oase van rust biedt.

  Een resultaat dat tijd en vaardigheid weerspiegelt

  Een project van deze omvang en deze schoonheid vergt tijd, geduld, kunde en precisie. Dit landhuis is het resultaat van een diepgaande toewijding aan kwaliteit en detail, een plek ontworpen om zowel de esthetische als de functionele behoeften van haar bewoners te vervullen. Nu is het aan de toeschouwer om te oordelen of deze ambitie in het eindresultaat terug te zien is.

  Dit project illustreert de kernwaarden van Perfect View Windows: het creëren van tijdloze schoonheid door het samensmelten van innovatief design met de natuurlijke omgeving, waarbij elke keuze gericht is op duurzaamheid en comfort voor de komende generaties. Deze slanke kozijnen in Gelderland staan voor de meest minimale overgang naar buiten toe en daarmee vervagen de grenzen.

  Gratis MHB productbrochure

  Gratis MHB brochure

  Meer gedetailleerde informatie over het MHB systeem? Vul je e-mailadres in en download direct de brochure!

  N 's Werelds slankste kozijnen N 62 pagina's inspiratie


  MHB logo wit

  Terug naar alle projecten