Kleuren

Kleurmogelijkheden

De producten die wij leveren en monteren zijn maatwerk. Op deze manier proberen wij, tot zover wij kunnen, te voldoen aan de wensen van de klant. Dit maakt een ieder kozijn uniek en zo veel mogelijk naar smaak in te vullen.

$

Iedere ral kleur is mogelijk

Kleur speelt hierin een grote rol. Zo is niet iedere stalen deur zwart, maar zijn hierin tal van mogelijkheden. Iedere RAL kleur kan worden toegepast op zowel de massief stalen kozijnen als de Sky-Frame schuifpuien. Zelfs een gouden stalen deur behoort tot de mogelijkheden.

$

Kwalitatieve oppervlaktebehandeling

Natuurlijk staat de kwaliteit van de oppervlaktebehandeling op nummer één. Een goede oppervlaktebehandeling is cruciaal voor de levensduur van de producten. Daarom werken wij uitsluitend met Super Durable coatings. Deze biedt meer bescherming tegen veeleisende weersomstandigheden en voldoen uiteraard aan Qualicoat klasse 2.
$

Afwerkmogelijkheden

Naast een kleurcode zijn er ook verschillende afwerkingen beschikbaar. Dit kan zijn met een lichte glansgraad, een fijn structuur of een metallic toplaag.

Poedercoatings blijven zich ontwikkelen en verschillende kleurenselecties dienen zich aan. Vraag daarom altijd aan ons wat de mogelijkheden zijn.