Een meesterwerk onder de grond

 • Home
 • $
 • Sky-Frame puien met zonwerend glas

Een verborgen juweel in de natuur

 

Locatie

Noord-Brabant

ontwerp door

WillemsenU Architecten

Fotografie door

Rob van Esch

Kozijnsysteem

Sky-Frame

Projectleider

Edwin Melgers

Contact met ons?

Perfect View Sky-Frame productbrochure

Gratis Sky-Frame brochure

Meer gedetailleerde informatie over het Sky-Frame systeem? Vul je e-mailadres in en download direct de brochure!

N 's Werelds slankste kozijnen N 48 pagina's inspiratie


Sky Frame logo wit

Innovatie ontmoet duurzaamheid

De keuze voor Sky-Frame puien is niet alleen esthetisch van aard; het draagt ook bij aan de duurzaamheid van het huis. De zonwerende beglazing minimaliseert warmteopname tijdens zonnige dagen, waardoor een stabiel en comfortabel binnenklimaat wordt behouden. Dit, in combinatie met de woning’s ondergrondse ligging, versterkt het warmte accumulerende vermogen en zorgt voor een efficiënte energiehuishouding. Het resultaat is een woning die niet alleen opgaat in zijn omgeving maar ook de principes van duurzaam wonen omarmt.

  Een Architecturale Dialoog met de Natuur

  Het huis onder de grond is een ode aan de mogelijkheden van moderne architectuur om in harmonie met de natuur te leven. De Sky-Frame puien met zonwerende beglazing zijn hierin onmisbaar; ze vormen de visuele en functionele verbinding tussen binnen en buiten. Dit project illustreert hoe innovatief design en respect voor de omgeving hand in hand kunnen gaan, en creëert een plek waar de bewoners dagelijks de zonsopgang kunnen bewonderen en energie kunnen opdoen voor een nieuwe dag.

  Dit project onderstreept onze toewijding aan het leveren van oplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook bijdragen aan het welzijn van de bewoners en het milieu. Het huis onder de grond staat als een monument van innovatie, duurzaamheid, en de ongekende schoonheid van architecturale integratie met de natuur.

   Meer informatie?

   Wilt u meer informatie over het Sky-Frame schuifsysteem? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan hier.

   Terug naar alle projecten