Stalen kozijnen in ’t gooi

Een nieuw leven voor een monumentale boerderij

 

Locatie

’t Gooi

ontwerp door

Taanbaas

Fotografie door

Juffouw Jannie

Kozijnsysteem

MHB

Projectleider

Pim van Pomp

Contact met ons?

Product brochure

Vul uw e-mailadres in en download direct de product brochure van MHB


Een subtiele dialoog tussen binnen en buiten

De binnenkozijnen, uitgevoerd in fris wit (RAL 9016), contrasteren mooi met de donkere tinten van de buitenkozijnen en versterken het lichte, luchtige gevoel van de interieurs. De deuren, voorzien van een magneetsluiting en elegante, in kleur gecoate deurgrepen, benadrukken de aandacht voor detail die door het hele huis te vinden is.

  Een toekomstbestendig thuis in harmonie met zijn verleden

  Deze verbouwing in ’t Gooi staat als een monument van hoe moderne technieken en traditionele waarden elkaar kunnen versterken. Het project illustreert de mogelijkheid om in een historisch kader een thuis te creëren dat klaar is voor de toekomst, zonder zijn ziel te verliezen.
  Dit project onderstreept onze passie voor leveren van oplossingen die niet alleen voldoen aan de esthetische en functionele eisen van moderne architectuur maar ook respect tonen voor de historische context waarin ze worden geplaatst.

   

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie over MHB kozijnen? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan hier.

  Terug naar alle projecten