Stalen tuindeuren in haarlemmermeer

  • Home
  • $
  • Stalen tuindeuren in Haarlemmermeer

Slanke stalen tuindeuren in lijn met vaste stalen puien

Locatie

Haarlemmermeer

Samenwerking

Anne Claus Interiors

Fotografie door

Cafeine

Kozijnsysteem

MHB

Projectleider

Bertold van der Meijden

Contact met ons?

Gratis MHB productbrochure

Gratis look & feel brochure

Inspiratie opdoen? Vul je e-mailadres in en download direct onze look & feel brochure!

N 's Werelds slankste kozijnen N 62 pagina's inspiratie


MHB logo wit

Stalen buitendeuren in Noord-Holland

Deze kozijnen naast elkaar weergeven een rustig beeld bestaande uit transparant glas, zwart stalen profielen en daarmee een bak aan natuurlijk licht. 

Dit licht werkt als voeding voor het interieur dat tot in de puntjes is uitgedacht en een mix van verschillende stijlen biedt. 

Onze stalen buitendeuren paste als een jas binnen dit moderne interieur waarbij warmzachte zandkleuren worden gecombineerd met helder witte muren. Dit pallet wordt verder uitgebreid met terugkerende elementen van notenhout die een knipoog geven aan de jaren ’70.

 

Kwaliteit in maatwerk van alle partijen

Dat hier vakwerk is geleverd dat is een understatement. Alle betrokken partijen hebben hun beste werk laten zien wat ieders resultaat weer verbeterd. Gezien dit project een renovatie betreft is maatwerk meestal een vereiste. Dit kwaliteit maatwerk is te zien aan het resultaat, ieder detail is vakkundig afgewerkt. 

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over MHB kozijnen? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan hier.

Terug naar alle projecten