Stalen buitenpui utrecht

Over deze aanbouw in utrecht

De aanbouw van deze klassieke woning in Utrecht biedt maximaal licht aan het interieur.
Het stalen kozijn aan de achterzijde van het huis laat deze woning ruimtelijker ogen.
De keuken maakt hiermee een sterke verbinding met de stadstuin door slanke stalen profielen toe te passen gecombineerd met veel glas.

Bij een gesloten stand zijn de openslaande tuindeuren bijna niet te herkennen in het geheel.  Met een sluitstijl van 58mm in aanzicht zijn dit de slankste tuindeuren op de markt.

Deze aanzichtbreedtes zijn enkel haalbaar indien je werkt met MHB profilering, opgebouwd uit massief staal.

 

Lees meer

Locatie

Utrecht

Samenwerking

Jaren ’30 Architect

Fotografie door

Tom Philip Janssen

Kozijnsysteem

MHB

Projectleider

Pim van Pomp

Contact met ons?

Gratis MHB productbrochure

Gratis look & feel brochure

Inspiratie opdoen? Vul je e-mailadres in en download direct onze look & feel brochure!

N 's Werelds slankste kozijnen N 62 pagina's inspiratie


MHB logo wit

Stalen ramen ter ventilatie

Bij deze stalen buitenpui is gekozen voor een bovenlicht. Met dit bovenlicht bedoelen wij de raamstrook boven de dubbele deuren. Deze indeling zorgt voor een meer klassieke uitstraling en is functioneel. Zo is er bij dit project voor gekozen een uitzetraam in toe te passen. Hiermee kun je een bovenraam tot 15/15cm openen zonder de deuren te hoeven bedienen. Een optimale ventilatie die de hele beneden verdieping kan beluchten.

Met dit project hebben we niet alleen een functionele en esthetisch aantrekkelijke stalen pui gerealiseerd, maar hebben we ook de historische waarde van het huis weten te behouden. De combinatie van moderne materialen en traditioneel design maakt dit project tot een succesvolle transformatie.

 

Gemonteerd MHB KOZIJN

De achterpui van deze woning is voorzien van stalen buitenkozijnen van MHB. Met deze stalen kozijnen voegt u een blikvanger toe aan uw woning. De MHB profielen zijn voorzien van een thermische onderbreking waardoor deze uitstekend isoleren. Het massief stalen profiel maakt de stalen kozijnen sterk, waardoor hierbij gewerkt kan worden met een ultra slanke belijning. Door deze slanke lijnen vervagen de drempels van binnen naar buiten. Onze profielen zijn opgebouwd uit 6mm dik massief stalen strippen welke garantie bieden voor een sterk kozijn. Deze hebben een aanzichtbreedte van slechts 20 à 30 mm, waarmee u veel lichtinval creëert.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de stalen buitenkozijnen van MHB of onze andere producten? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan hier.

Terug naar alle projecten