Sky-frame in villa oost

De volledige achtergevel gevuld met sky-frame

Locatie

Gelderland

Samenwerking

Bob Romijnders

Fotografie door

Flare Department

Kozijnsysteem

Sky-Frame

Projectleider

Edwin Melgers

Contact met ons?

Product brochure

Vul uw e-mailadres in en download direct de product brochure van Sky-Frame.


Schuifpuien in Gelderland

Grote glazen schuifpuien komen het beste tot haar recht in een omgeving waar het uitzicht eindeloos is. De provincie Gelderland kent veel van deze uitgestrekte gebieden, denk hierbij aan de Veluwe, de Betuwe of de prachtige omgeving van de Achterhoek. Bij deze uitgelichte villa wordt het vlakke Hollandse landschap nog maar eens benadrukt. Er wordt nog wel eens vergeten hoe ver het uitzicht reikt zonder al die bergen en heuvels.

 

Geen ramen maar een uitzicht

Het Zwitserse Sky-Frame is een hoogwaardig kozijnsysteem waarmee de slankste schuifpuien ter wereld kunnen worden gerealiseerd. Standaard slanke aluminium kozijnen kunnen niet tippen aan de aanzichtbreedtes die Sky-Frame kan halen. Met de slogan ‘a view not a window’ wordt dan ook niets te veel gezegd. Men kiest voor dit systeem om het uitzicht optimaal te benutten en zoveel mogelijk licht binnen te halen.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Sky-Frame schuifpuien? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan hier.

Terug naar alle projecten