Stalen ensuite deuren

De slankste stalen ensuite deuren

Een ensuite deur wordt al jaren in woningen toegepast, met name in jaren 30 woningen is dit type deur erg populair. De laatste jaren zijn de stalen ensuite deuren in opkomst, welke een meer industriële en moderne uitstraling bieden. Het zijn dubbele binnendeuren tussen twee aaneengesloten kamers, eigenlijk wordt er een dubbele schuifdeur mee bedoeld. Er kan snel een en suite kamer mee gecreëerd worden. En suite betekent “achter elkaar liggend” en wordt vaak gebruikt voor kamers die achter elkaar liggen, zoals een voorkamer en een achterkamer. Vaak worden deze stalen schuifdeuren gebruikt tussen een woonkamer en eetkamer of een slaapkamer en badkamer. Maar uiteraard kunnen stalen en suite deuren ook als afscheiding gebruikt worden tussen andere ruimtes. Dankzij onze massief stalen profielen van slechts 6 mm dik, kunnen wij de slankste ensuite deuren creëren.

De voordelen van ensuite deuren

Naast dat ze een fraaie uitstraling bieden, wordt er ook gekozen voor stalen ensuite deuren als de ruimte beperkt is en het prettig is als er geen uitzwaai van deuren in de ruimte is. Hiermee besparen ensuite deuren dus ruimte ten opzichte van scharnierdeuren. Er kan gekozen worden om de schuifdeuren tussen de muren te laten verdwijnen of over een stalen wand met glas heen te laten lopen. De deuren bieden een uitnodigende uitstraling en creëren direct de wow-factor in uw huis. Het is de ideale manier om twee kamers die met elkaar verbonden zijn meer één geheel te maken. Daarnaast bieden de deuren een goede geluiddempende functie wanneer ze gesloten zijn.

Stalen Sta-Bi door schuifdeuren

Voorbeelden van onze ensuite stalen deuren

Bent u op zoek naar stalen ensuite deuren voor uw woning? Dan bent u bij Perfect View Windows aan het juiste adres. In onze projecten kunt u een kijkje nemen tussen de stalen deuren die wij hebben mogen verzorgen op diverse locaties. Hier vindt u zowel grote als kleine projecten, binnendeuren en buitendeuren en andere stalen kozijnen in woningen en bedrijfspanden. Als u een beter beeld wilt krijgen van onze producten, kunt u ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Hier staan onze verkoopadviseurs voor u klaar om u te woord te staan en te helpen bij al uw vragen. Zij kunnen u advies geven over de meest geschikte ensuite stalen deuren voor uw woning of project. Tijdens deze afspraak kunnen zij u ook meer vertellen over de verschillende opties, onze werkwijze en kunnen zij een offerte voor u opstellen.

Waarom kiezen voor Perfect View Windows?

Wij zijn een Gelders familiebedrijf dat samenwerkt met gerenommeerde partners en daarnaast een eigen productieafdeling heeft. We zijn sinds een aantal jaar partner van de merken MHB en Sky-Frame en hebben daarnaast ons eigen merk Sta-Bi. Onze specialiteit is het leveren van de slankste massief stalen kozijnen, deuren en andere producten. Dit doen we door gebruik te maken van profielen van 6 mm dik met een aanzichtbreedte van slechts 20 à 30 mm. De profielen zijn erg stevig en laten door hun smalle afmetingen veel natuurlijk licht binnen. Onze producten staan garant voor een erg lange levensduur en hoge gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast leveren wij al onze producten op maat. U kiest bij een stalen ensuite deur onder andere de kleur, de afmetingen, handgreep en afwerking van het glas. Uiteraard geven wij u advies over welk type ensuite deur het beste past bij uw situatie. Mogen wij u binnenkort helpen met uw stalen schuifdeuren?