Zwarte stalen deuren

De slankste stalen zwarte deuren en kozijnen

In veel luxe en industriële interieurs zult u het tegenwoordig zien: zwarte stalen deuren. Ze geven een woning of bedrijfspand een eigentijdse en luxueuze uitstraling. Zowel in strakke, moderne en minimalistische inrichtingen staan ze uitstekend, maar ook in klassieke of excentrieke interieurs geven stalen deuren in het zwart een mooie finishing touch.

Er zijn veel verschillende zwarte stalen deuren te vinden in de markt. Ook van andere materialen zoals kunststof, hout en aluminium worden zwarte deuren met glas gemaakt. Daardoor zijn er veel verschillen in materiaal, profielbreedte en kwaliteit verkrijgbaar. Bij Perfect View Windows bieden wij met een massief stalen profiel de slankste stalen zwarte deuren. Door het massieve staal is de deur erg sterk, waardoor er gewerkt kan worden met een ultraslank profiel. Dit geeft het geheel een luxe uitstraling en het biedt zoveel mogelijk licht en zicht.

Op maat gemaakte zwarte stalen deuren

Alle stalen deuren in zwart en andere kleuren worden bij Perfect View Windows op maat gemaakt. Zo heeft u altijd een uniek item dat perfect in uw woning of project past. U kiest onder andere de kleur, de dikte van het profiel, de afmetingen, handgreep, draairichting en type deur. Uiteraard geven wij u advies over welk type zwarte metalen deur het beste past bij uw situatie. Wilt u bijvoorbeeld een scharnierdeur, schuifdeur, taatsdeur of harmonicadeur? Alles is op maat mogelijk. Ook zijn er verschillende sluitingen te kiezen, zoals een magneetsluiting of slotkast. Wij leveren zowel zwarte stalen binnendeuren als stalen buitendeuren. De grote glasvlakken die gecreëerd worden zorgen voor meer contact tussen de verschillende woonruimtes of tussen het pand en buiten.

Zwarte stalen deuren MHB SL30-ISO

Waarom kiezen voor Perfect View Windows?

Perfect View Windows is een familiebedrijf met gerenommeerde partners en een eigen productieafdeling. We zijn partner van de merken MHB en Sky-Frame en leveren zelf maatwerk producten onder ons eigen merk Sta-Bi. Wij leveren de slankste massief stalen zwarte deuren. Onze profielen zijn opgebouwd uit 6 mm dik massief staal en hebben een aanzichtbreedte van slechts 20 à 30 mm. Ze zijn erg stevig en halen veel natuurlijk licht binnen. Al onze verschillende deurtypes zijn wind- en waterdicht en inbraakwerend. De stalen buitendeuren worden voorzien van een meerpuntssluiting met 5 of meer sluitpunten en SKG getest hang- en sluitwerk. De thermisch onderbroken profielen geven de stalen deuren uitstekende isolatiewaardes. Daarnaast hebben de zwarte stalen deuren een goede geluidswerende werking. Wij garanderen een zeer lange levensduur en hoge gebruiksvriendelijkheid van onze producten.

Voorbeelden van onze zwarte stalen deuren

Wilt u een zwarte stalen deur in uw woning laten plaatsen of bent u op zoek naar stalen deuren in het zwart voor een groot of klein project? Neemt u dan een kijkje bij onze projecten om een beeld te krijgen van onze producten. U vindt daar zowel kleine als grote projecten, binnendeuren en buitendeuren en verschillende typen zwarte metalen deuren met diverse sluitingen. Wilt u een beter beeld krijgen van onze producten? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen en kunnen u adviseren over de geschikte deuren voor uw pand. Tijdens een afspraak kunnen wij u ook meer vertellen over de afwerkingsmogelijkheden, onze werkwijze en kunnen we een offerte voor u opstellen.